Neler Yeni

7900x ve 4070 ti Super Toplayacağım Yorumlarınız Neler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Bayar
o site yalan söylüyor güzel kardeşim o siteye göre ben 2k da yüzde 30 darbogaz yiyorum ama ekran kartı 95-99 un altına inmiyor sistem imzada yazıyor
Siteler doğru göstermiyor, eğer birebir sonuçları görmek istiyorsan benchmark videolarını izle. Zaten sadece oyun oynayacaksan 7900x almanın bi mantığı da yok.
hellblade.png

forbidden-west.png

cyberpunk77.png

Bu 7600x + 4070 ti super
Dediğiniz gibi çok az bir sıkıntı var ama bu 2k muhtemelen 1080p 'de biraz sıkıntı olur gibi. İncelemeye devam edeyim. Dediğinizi dinleyerek. Burdan biraz fiyat düşerse anakartı yükseltebilirim. Teşekkürler.

Son düzenleme:

asko56

80+ Silver
hellblade.png

forbidden-west.png

cyberpunk77.png

Bu 7600x + 4070 ti super
Dediğiniz gibi çok az bir sıkıntı var ama bu 2k muhtemelen 1080p 'de biraz sıkıntı olur gibi. İncelemeye devam edeyim. Dediğinizi dinleyerek. Burdan biraz fiyat düşerse anakartı yükseltebilirim. Teşekkürler.
darbogaz sıfır hocam ekran kartı kullanımı yüzde 99

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Bayar
o psu yerine NZXT c750 almanı tavsite ederim fiyat farkı yok

Bu PSU mantığını anlamadım, kendini mi soğutamıyor yoksa elektrikle ilgili bir problem mi oluyor, bunun kalitesi nereden geliyor. sonuçta w değeri belli.

Aydınlatırsan sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

darbogaz sıfır hocam ekran kartı kullanımı yüzde 99
Bir de işlemci L3 bellek için daha üst düzey bişey istiyorum. Oyun performansı artıyor. 5600'de 35mb var. 7600x'te 38MB var.
Herkesin efsane dediği 7800x3d 104mb mesela

Son düzenleme:

Burak0016

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Yıldırım
Bu PSU mantığını anlamadım, kendini mi soğutamıyor yoksa elektrikle ilgili bir problem mi oluyor, bunun kalitesi nereden geliyor. sonuçta w değeri belli.

Aydınlatırsan sevinirim

Bir de işlemci L3 bellek için daha üst düzey bişey istiyorum. Oyun performansı artıyor. 5600'de 35mb var. 7600x'te 38MB var.
Herkesin efsane dediği 7800x3d 104mb mesela
kanka parça ve kablo kalitesi en öncelikle tabii ki bak seçtiğin psu da kalitesiz değil demiyorum oda kaliteli tek sıkıntı türkiyede çok bilinmeyen bir psu NZXT markası baya bilindik ve adamların cidden kaliteli ürünleri var psu mantığı ise parça kalitesinden diyorum he bana kalırsa ben her zaman derim psu sınırda almayın her zaman 100w fazlasını alın derim herkese kısa devre yapmasın diye bendede mesale

Gigabyte GP-P850GM 850 W Power Supply​

bu psu var 7800xt 7500f 2k monitör var bendede.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Bayar
kanka parça ve kablo kalitesi en öncelikle tabii ki bak seçtiğin psu da kalitesiz değil demiyorum oda kaliteli tek sıkıntı türkiyede çok bilinmeyen bir psu NZXT markası baya bilindik ve adamların cidden kaliteli ürünleri var psu mantığı ise parça kalitesinden diyorum he bana kalırsa ben her zaman derim psu sınırda almayın her zaman 100w fazlasını alın derim herkese kısa devre yapmasın diye bendede mesale

Gigabyte GP-P850GM 850 W Power Supply​

bu psu var 7800xt 7500f 2k monitör var bendede.

NZXT C750 PA-7B2BB-EU 750w 80+ Bronze ATX Power Supply​

750 Watt
120 mmFan
ATX
80+Bronze
Tüm Özellikler
1.999 TL

DAHA UYGUNMUŞ. BUNU EKLEDİM

Tavsiyeleriniz neticesinde (hepinize teşekkür ederim) aşağıdaki gibi düzenledim. Bu süreçte işlemcinin gereksiz olduğuna ikna oldum. 7600x yeterli gibi... Ayrıca işlemciden fiyat düşünce anakartı yükselttim.

Başka fikri olan varsa lütfen belirtsin.

Son düzenleme:

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Enes
İyi günler;
Topladığım bilgisayar aşağıdaki gibidir.
AMD-SISTEM-V5.png

Aslında 7800x3d olsun istiyorum ama stokta yok.

Darboğaz testi aşağıdaki gibidir. Monitör 1080P olduğundan test bu şekilde ve 2K testini de ekliyorum

1080p
darbogaz-testi.png

2k
darbogaz-testi-2k.png

Darboğaz yok.

Bütçem 50K-60K

Biraz düşürmek için anakartı düşürsem mi? Neleri değiştirebilirim. Görüşleriniz çok değerli mutlaka bekliyorum.
Hocam oyun için alıyorsan işlemciden biraz kısıp diğer bileşenleri toparlayabilirsin

Güzel sistem

Top Bottom