Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 CLOUD 2 VE 3'TE EFSANE FIYAT !

xTURANN

80+ Silver

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cloud III İçin de ekstra alabilirsiniz. Daha yeni, daha gelişmiş teknolojide bir kulaklık almak daha önemli.
Zaten benim bütçemi çok aşıyor normalde 1500-2000 liralık HyperX Cloud Core, Arctis Nova 1, Gamepower Kizaru Pro arasında kaldım (ikinci el) ama almışken kaliteli alıp uzun süre kullansam mı diye düşündüm. Daha fazla para harcayamam

xTURANN

80+ Silver
Zaten benim bütçemi çok aşıyor normalde 1500-2000 liralık HyperX Cloud Core, Arctis Nova 1, Gamepower Kizaru Pro arasında kaldım (ikinci el) ama almışken kaliteli alıp uzun süre kullansam mı diye düşündüm. Daha fazla para harcayamam
Benim önerim, bütçeni ne yap ne et arttır, bugün değil 5 gün sonra al yine de Cloud III Al. Mikrofonlarında ki kronik sorun harici çok uzun süre gider. O Sorunda etki etmiyor zaten. Sadece görüntü.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim önerim, bütçeni ne yap ne et arttır, bugün değil 5 gün sonra al yine de Cloud III Al. Mikrofonlarında ki kronik sorun harici çok uzun süre gider. O Sorunda etki etmiyor zaten. Sadece görüntü.
Kronik sorun nedir kulaklıktaki?
İkinci elde o kadar saçma fiyatlar varki sıfırdan pahalı satıyorlar

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
2 mi 3 mü Diye Soracaklara ;

2'de Ses Kartı, Mic'te Pop Filter, Ekstra Kumaş Pad ve Taşıma Kılıfı Çıkıyor.
Cloud-II' de ki taşıma kılıfını çıkartalı en az 3 sene oldu.
3'te Ses Kartı var ama Kullanışlılığı Yok, Sadece var.
O ses kartı olmasa o kulaklıktan %80 daha az performans alırsın var ama sadece var değil en önemli 2. kısmı o ses kartı ilki kulaklığın kendisi zaten.

Cloud-III alın, şuan bu bütçede rakibi yok.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Yağız Berk Özel
Cloud 3'ü Dac/Amp ile beraber kullansak ses seviyesi müzik dinlerken yeterli gelir mi?

Berkay066

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Berkay Murat
Şuan almalı mıyım? Kasım kara cuma indiriminlerinde fiyatı daha düşer mi Cloud 3ün

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
baba merhaba
Şuan almalı mıyım? Kasım kara cuma indiriminlerinde fiyatı daha düşer mi Cloud 3ün
düşmese bile yine bu fiyat aralığında olur tahmin ediyorum. bende kablosuz bekliyorum indirim

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Mustafa Yeşilyurt

Akakçe Gibi Sitelerde Bu Fiyatlar Gözükmüyor. Al Bir Tane Dursun Kenarda.

2 mi 3 mü Diye Soracaklara ;

2'de Ses Kartı, Mic'te Pop Filter, Ekstra Kumaş Pad ve Taşıma Kılıfı Çıkıyor.

3'te Ses Kartı var ama Kullanışlılığı Yok, Sadece var. Ses Kartında ki Özellikler Kulaklığın Arkasına Taşınmış. ( Mic Kapayıp Açma ve Ses Kısma ( Sadece Kulaklığın Sesini Kısar, Bilgisayarın Değil ! ) Mic'te Pop Filter'a İhtiyaç Duyulmayacak Seviyede Teknolojik Gelişme Var. Ayrıca Kulaklık Arkasından Mic'i Susturursanız, Ucunda Kırmızı LED Yanıyor. Ekstra Kumaş Pad ve Taşıma Kılıfı Çıkmıyor. Ayrıca Bağlantı Girişleri JACK, TYPE-C ve TYPE-C to USB. ( Aparata Takılı Geliyor. ) Ayrıca Tasarım Olarakta Değişiklik Mevcut.
hay yapacakları işe 2 gün önce 2800 e almıştım
Almayı düşünenler alsın mükemmel kulaklık nays ile 2400 e gelir. Çok iyi ses kasılıyor ama sakın kendi yazılımını indirip kurmayın geliştirme ayarları kapanıyor bu yüzden geri yükleme yaparak kendi yazılımını kurmadan kullanıyorum ekstra olarak dts ve dolby indirdim oyuna göre aralarında geçiş yapıyorum. Ses düşük diyenler var ama ayarları yaparlarsa sesi çok artıyor windows sesini %65-75 de kulanıyorum. Ses ayarlarında bass arttırma ve loudness equalization açın.

Son düzenleme:

nakkaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
cem
ben yıllardır 2 kullanıyorum ses kasma, ses yüksekliği, kulağı rahatsız etmemesi vs gibi konularda gerçekten süper ama mikrofonu hala yetersiz buluyorum. okuğuduma göre (eğer doğruysa) 3 te böyle bir sorun yok o yüzden 3 alın rahat edin.

Top Bottom