Canerar73h
80+
Camı öyle bardak gibi değil kırıldığında sızıntı yaratıyor bende çatladı kullanılmıyor artık iç kısmına suyu akıtıyor. Parçalanacak kadar ince cam değil ve 30 saat falan denemiştim çok sıcak olmaz diyerek parmaklarıma dökerek sıcaklığını kontrol ettiğimde parmaklarımı yakmıştı. Eğer düzgün kullanırsanız çatlatmazsınız benim gibi. Arabada ani fren sonucunda çatlamıştı bendeki.içindeki cam kırıldığında direkt çöpe gider
kırılma ihtimali çok çok yüksek
70 kişide kırılmış
cam parçacığını yuttuğunu düşünün 324 tl değil seni 324.000 tl bile kurtarmayabilir
Onlardan biri de benimiçindeki cam kırıldığında direkt çöpe gider
kırılma ihtimali çok çok yüksek
70 kişide kırılmış
hang ısıte hocam1 hafta önce 200e düşmüştü kupon ile 50tlye aldım baya iyi soğuk tutuyor kırılma falan olmadı
hepsiburada geçen konu açılmıştı kuponum vardı altlimitsizhang ısıte hocam
monitörden mi geldi 150 tlhepsiburada geçen konu açılmıştı kuponum vardı altlimitsiz
Yok hocam çek kazan diye bir uygulama vardı ordan gelmiştimonitörden mi geldi 150 tl
Çok doğru hocam ben sırf soğuk için aldım 5tane kere buz atıyorum tüm gün soğuk tutuyor suyuyani cam olması iyi değil çünkü sıcak bir şey içerken kırıldığını düşünün sızıntı ile beraber canınız yanabilir çünkü kırıldıktan sonra üstünüze sıçrama veya direkt üstünüze dökülme ihtimali var.