Neler Yeni

Counter Strike 1.6 Rx 580 x5675 CPU fps drop lütfeeen yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet
Sistem
CPU x5675 stok ayarlar
Ram 12 1333
Rx580 8gb
Monitor : https://www.displayspecifications.com/en/model/8bfa16a0
Arkadaşlar fps düşüyor sıcaklıklar normal bazen 40 50 fps kadar düşüyor
Tüm görüntü ayarlarını denedim masaüstünü düşük ayarlarda denedim fps için cfg denedim. Ama düşüyor
Bundan önce x5450 8 gb ram vardı baska sistem 1 gb ekran kartı vardı onda da aynısını yapıyordu
Monitör kaynaklı olabilir mi yada toprak hattı yok ekran kartına sorun yaratıyor olabilir mi
Yav düşünün çok bişey istemiyorum sadece 1.6 kasmadan oynamak istiyorum çok mu şey istiyorum ya valla sinir oldum hayata küstüm

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
Sistem
CPU x5675 stok ayarlar
Ram 12 1333
Rx580 8gb
Tüm görüntü ayarlarını denedim masaüstünü düşük ayarlarda denedim fps için cfg denedim. Ama düşüyor
Bundan önce x5450 8 gb ram vardı baska sistem 1 gb ekran kartı vardı onda da aynısını yapıyordu
Monitör kaynaklı olabilir mi yada toprak hattı yok ekran kartına sorun yaratıyor olabilir mi
Yav düşünün çok bişey istemiyorum sadece 1.6 kasmadan oynamak istiyorum çok mu şey istiyorum ya valla sinir oldum hayata küstüm
işlemcide stok soğutucu mu var yoksa kulr tipi mi ve işlemciye oc yaptınız mı ve hangi anakartı kullanıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcide aio 260mm soğutucu var oc yapmadım anakartım sabertooth x58

Arda_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Arda KÜÇÜKİSLAMOĞLU
Sistem
CPU x5675 stok ayarlar
Ram 12 1333
Rx580 8gb
Dosya konumundan config'i kopyala sonra sil . Oyuna tekrar gir bak düzeldi mi eğer düzelmezse tekrardan gir dosya konumuna kopyaladığın configi tekrar oraya yapıştır . Ben böyle yapıyorum , silip tekrar girince düzeliyordu sende bi dene istersen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet
Dosya konumundan config'i kopyala sonra sil . Oyuna tekrar gir bak düzeldi mi eğer düzelmezse tekrardan gir dosya konumuna kopyaladığın configi tekrar oraya yapıştır . Ben böyle yapıyorum , silip tekrar girince düzeliyordu sende bi dene istersen.
Hocam steam kendi ayarlarıyla oynuyorum zaten genelde sıfırdan indirip kuruyorum sadece vsync kapatıyorum bu işe yaramıyor üstüne fps için cfg deniyorum bir şey değişmiyor. Genellikle 100 fps ama düşme yaşıyorum

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
İşlemcide aio 260mm soğutucu var oc yapmadım anakartım sabertooth x58
anladım peki oyun ayarlarından grafik ayarlarınızı düzelttiniz mi bazen ondan dolayı da olabilir ve dikey eşitleme veya vsync ayarı aktifse devre dışı yapın veya limitsiz olarak değiştirin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet
Biraz daha iyileştirme olarak masaüstü 1920x1080 oyun 800x600 biraz daha idare ediyor ondada 80e iniyor ama bu pc kasıyor hangi parça buna neden oluyor anlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,645
Üyeler
160,722
Son üye
lavey
Top Bottom