Birbirine uygun sayılabilecek bir işlemci ve ekran kartı, Cod Warzone gibi işlemciyi zorlayan oyunlar haricinde pek darboğaz yaşamazsın, yaşasan dahi bu bilgisayara herhangi bir zarar veren bir durum değil.beyler ekran kartı rtx 4060 ti işlemci r5 5600 darboğaz ihtimali nedir? arkadaş dikkat et yanmasın falan diyor bi korku bastı
hocam bunun önüne sadece işlemciyi değiştirerek mi geçebilirim?Birbirine uygun sayılabilecek bir işlemci ve ekran kartı, Cod Warzone gibi işlemciyi zorlayan oyunlar haricinde pek darboğaz yaşamazsın, yaşasan dahi bu bilgisayara herhangi bir zarar veren bir durum değil.
Daha detaylı görmek istersen msi afterburner üzerinden izlemeleri açıp yenileme sıklığını 100ms'e düşürüp sistemi yoran bir oyunda bakabilirsin. Ekran kartı kullanımın fps'i sınırsıza ayarladığında %98-100 olmuyorsa, işlemcin %100 oluyorsa darboğaz sözkonusudur.
Ayarları yükselterek.hocam bunun önüne sadece işlemciyi değiştirerek mi geçebilirim?
Hocam sisteminiz de darboğaz filan yok ve darboğaz korkulacak bir sey değilhocam bunun önüne sadece işlemciyi değiştirerek mi geçebilirim?
ya hocam sanki takılmalar oluyor da onun yüzünden oluyormuş gibime geliyor o yüzden. yeni de aldım şimdi hafiften korku da varHocam sisteminiz de darboğaz filan yok ve darboğaz korkulacak bir sey değil
işlemcinin ekran kartından daha fazla yüke binmesi ekran kartının tam kullanılmaması durumubeyler ekran kartı rtx 4060 ti işlemci r5 5600 darboğaz ihtimali nedir? arkadaş dikkat et yanmasın falan diyor bi korku bastı
sen 1080p oynayabildiğin en yüksek ayarlarda oyna darboğaz olmazya hocam sanki takılmalar oluyor da onun yüzünden oluyormuş gibime geliyor o yüzden. yeni de aldım şimdi hafiften korku da var
ve darboğazla parçaların yanması bozulması gibi bir durum olmazişlemcinin ekran kartından daha fazla yüke binmesi ekran kartının tam kullanılmaması durumu
çok iyi h.o yeni sisteminpaso ultra ayarlarda oynuyorum zaten daha hic bi oyunda her hangi bir ayar düşürmedim