Neler Yeni

Çamaşır Makinesi Önerisi

isotomil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
Bütçe
20000
Arkadaşlar merhaba, hiçbir forum sitesinde bu konuya ilişkin güncel bir tavsiye yazısı görmedim ve buradan sizlere danışmak istedim. 9 veya 10kg bir çamaşır makinesi almak istiyorum. Kendi bilgilerim ile A sınıfı olması ve bilindik bir marka olması önemli diye bir argümanım var ama çok da önemli argümanlar değiller ( sizin düşüncelerinize açığım). Elimdeki tek veri, Akakçe üzerindeki şu liste : https://www.akakce.com/camasir-makinesi.html
Bütçem 15-20K, ödeme isteğim en fazla 9 taksit ve 2.500TL olacak şekilde ( Garanti Bankası )

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Arkadaşlar merhaba, hiçbir forum sitesinde bu konuya ilişkin güncel bir tavsiye yazısı görmedim ve buradan sizlere danışmak istedim. 9 veya 10kg bir çamaşır makinesi almak istiyorum. Kendi bilgilerim ile A sınıfı olması ve bilindik bir marka olması önemli diye bir argümanım var ama çok da önemli argümanlar değiller ( sizin düşüncelerinize açığım). Elimdeki tek veri, Akakçe üzerindeki şu liste : https://www.akakce.com/camasir-makinesi.html
Bütçem 15-20K, ödeme isteğim en fazla 9 taksit ve 2.500TL olacak şekilde ( Garanti Bankası )
Grundig olarak tercih edilebilir.

newaziz

80+ Bronze
Pek uzmanı değilim ancak 7 senedir Bosch çamaşır makinesini kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık ve çevremdeki insanların hepsinde aynı marka çamaşır makinesi var. Şikayet edeni görmedim.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Pek uzmanı değilim ancak 7 senedir Bosch çamaşır makinesini kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık ve çevremdeki insanların hepsinde aynı marka çamaşır makinesi var. Şikayet edeni görmedim.
Bosch yeni modelleri sıkıntı diye biliyorum ve bizzat yaşadım yakın çevreden daha öncekiler gibi olmuyor yeni modelleri sıkıntılı

isotomil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1729168245530.png

Şu şekilde öne çıkan 2 tane model var, 9kg ile 10kg arasında ne gibi farklar vardır ve Alicandanal.com'u daha önce duydunuz mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Grundig olarak tercih edilebilir.
Model veya Link olarak bir paylaşım yapma şansınız var mı?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Borch kötü makine üretiyorsa kime güveneceğiz artık bilemiyorum.
Ben yaşadığım olayı diyorum kendisi daha önceden yıllarca Bosch kullandığı için yıllar sonra tekrar makine alma kararı verip aynı markayı aldı ama beklendiği gibi olmadı servislerle uğraşıp durdu daha 3 ay geçmeden üzerinden öncekinde diyor böyle olmadı etmedi gibi gibi ondan ötürü yeni modellerin genelini diyemem ama bir sıkıntı var ise belirtmek istedim bunu sonuçta elektronik cihazlar olayı aynısı sıkıntı çıkartır çıkartmaz bilmem ama karar artık alacak olan kişinin

Top Bottom