Neler Yeni

Bi bilgisayar toplayalım dedik durmadan zam geliyor yetişemiyoruz

e_m_s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
Bütçe
50000
Ağustos ortalarında işlemci bakarken ekran görüntüsü almıştım aradan 2 ay civarı geçti ve sadece iki ayda nasıl 7-8 bin fiyat artışı olabiliyor yavaş yavaş almayı düşünüyordum ama her parça aynı şekilde artıyor 2 ayda bütçem değişmesede herşeyin fiyatı değişti şu an kafamdakini alma gibi bi şansım kalmadı kasım indirimlerini beklemeyi düşünüyorum pekte bi şansım yok tekrar bi 7bin artmasından korkuyorum
1000012073.jpg
1000020573.jpg

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Burak Çetin
Kasımda indirim olur o zaman toplamak lazım bence.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
Yavaş yavaş almayı planlıyorsan bu olay türkiye de olmaz hocam her gün zam üstüne zam getiren bir hükümete sahip'iz maalesef

e_m_s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasımda indirim olur o zaman toplamak lazım bence.
öylede o zamana stoklarda neler olur geçen 20bine 7900gre alayım dedim stokları bitmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yavaş yavaş almayı planlıyorsan bu olay türkiye de olmaz hocam her gün zam üstüne zam getiren bir hükümete sahip'iz maalesef
dolarda falan hiçbir artış olmamasına rağmen fiyatlarda dehşet artış oluyor

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Burak Çetin
öylede o zamana stoklarda neler olur geçen 20bine 7900gre alayım dedim stokları bitmiş
ben genelde akakçeden bildirimi açıyorum bekliyorum denk gelince alıyorum ama stok sorunu yaşanır mı bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah esir
Ağustos ortalarında işlemci bakarken ekran görüntüsü almıştım aradan 2 ay civarı geçti ve sadece iki ayda nasıl 7-8 bin fiyat artışı olabiliyor yavaş yavaş almayı düşünüyordum ama her parça aynı şekilde artıyor 2 ayda bütçem değişmesede herşeyin fiyatı değişti şu an kafamdakini alma gibi bi şansım kalmadı kasım indirimlerini beklemeyi düşünüyorum pekte bi şansım yok tekrar bi 7bin artmasından korkuyorumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Karaborsaya düştü hemen fırsata bindirdiler 12.5k idi fiyatı hatta 2. El alsam 10k ya iyi olur diyordum uazın sonunda ama şuan geldiği fiyat çok fazla.Neyse yapacak bir şey yok bu milletten çok şey beklememek lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mithat
Bu zamlar karaborsa zammı 14 altına düşmedikçe alma. İnsanlar fırsatçı karaborsacılık yapıyor.

asko56

80+ Silver
Ağustos ortalarında işlemci bakarken ekran görüntüsü almıştım aradan 2 ay civarı geçti ve sadece iki ayda nasıl 7-8 bin fiyat artışı olabiliyor yavaş yavaş almayı düşünüyordum ama her parça aynı şekilde artıyor 2 ayda bütçem değişmesede herşeyin fiyatı değişti şu an kafamdakini alma gibi bi şansım kalmadı kasım indirimlerini beklemeyi düşünüyorum pekte bi şansım yok tekrar bi 7bin artmasından korkuyorumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bunun Sebepleri Rakip İntel 13-14 Nesil işlemcilerin patlaması

2. doviz artamsa bile elektirige dolgaza vergilere diger tüm alanlara zam geldigi için dogal oalrak ürünlere yansıyor

3. 1.maddedeki sebepten kaynaklı ve intel rakibine rakip ürün çok geç çıkaracagı için millet deli gibi am5 sistem topladı ve tüm her kullanıcının tercihi 7800x3d oldu

4. 1-3 maddelerde olayların oluşmasından kaynaklı esnaflar fiyatları dahada arttırmaya başladı artık alınabilitesi kalmadı

e_m_s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
Bu zamlar karaborsa zammı 14 altına düşmedikçe alma. İnsanlar fırsatçı karaborsacılık yapıyor.
hocam bu ülkede nerde fiyat düştüğü görülmüş kendi kendimizi bitiriyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun Sebepleri Rakip İntel 13-14 Nesil işlemcilerin patlaması

2. doviz artamsa bile elektirige dolgaza vergilere diger tüm alanlara zam geldigi için dogal oalrak ürünlere yansıyor

3. 1.maddedeki sebepten kaynaklı ve intel rakibine rakip ürün çok geç çıkaracagı için millet deli gibi am5 sistem topladı ve tüm her kullanıcının tercihi 7800x3d oldu

4. 1-3 maddelerde olayların oluşmasından kaynaklı esnaflar fiyatları dahada arttırmaya başladı artık alınabilitesi kalmadı
hiç intel işlemcilere bakmadım oyun için kullanacağım fiyat olarakta amd uygun geliyor şöyle hem performans hemde fiyat olarak uygun intel işlemci varmı

Top Bottom