Neler Yeni

Aras Kargo Hasarlı Kargo Yardım!!!

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
umut şahin
alıp satma degıl bu olay arkadasıma aynı kutu ıle yollamısdım yurt ıcı kargo ıle 1 ay kadar kullandı bana aynı sekılde kutu ıle gerı yolladı aras kargo ıle sonuc bu sekılde oldu 2 ayrı kargo fırması 1 tanesi sorunsuz teslim edilirken dıgerınde ıse ne kargo ne kutu saglam sekılde kalıyor
anladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
caglar g
Tüketici hakem heyetine başvur çok geçmeden başka çözüm y

Tüketici hakem heyetine başvur çok geçmeden başka çözüm yok
tuketici hakem heyetıne 1 ekımde basvurdum bıle
4 5 ay kadar surebılıcegı soylendı bana
bu sure zarfında kartı tamırde ettıremıyorum yada parca nıyetıne satamıyorum cunku bilirkisi atanıp kart istenebilir dediler
forumlara yazmamda acıkcası belki youtubırlar vs biri görüp yardımcı olur dıye belki

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,675
İsim
Selim
tuketici hakem heyetıne 1 ekımde basvurdum bıle
4 5 ay kadar surebılıcegı soylendı bana
bu sure zarfında kartı tamırde ettıremıyorum yada parca nıyetıne satamıyorum cunku bilirkisi atanıp kart istenebilir dediler
forumlara yazmamda acıkcası belki youtubırlar vs biri görüp yardımcı olur dıye belki
Yani beklemek zorundasınız yoksa eliniz de ki karttan da olacaksınız 2 kuruş kazanmak için

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
caglar g
Yani beklemek zorundasınız yoksa eliniz de ki karttan da olacaksınız 2 kuruş kazanmak için
ınsallah olumlu sonuclanırda beklemek sorun olsun
forumlarda yazmamda belkı birileri gorur yada basından benzer olay gecen biri tavsiyede bulunur umudu

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,675
İsim
Selim
ınsallah olumlu sonuclanırda beklemek sorun olsun
forumlarda yazmamda belkı birileri gorur yada basından benzer olay gecen biri tavsiyede bulunur umudu
Sorun sizlik değil kargo suçlu ikinci elde sorumluluk almak zorundalar oraya gelen her şey 0 fabrika çıkışlı değil millet bir dünya malzeme yolluyor kargo da ıslanmış parçalanmış gayet açık

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
caglar g
hangi bölgedeysen o bölgedeki aras kargo bölge müdürlüğünü ara görüş
tazmın bolumuyle gorustum
marmara bolge mudurlugu ıle gorustum
kargoyu aldıgım sube ıle gorustum
normal musteri hizmetleri ile gorustum
sonuc tazmın talebım red edıldı elımden geldıgınce ulasıp aras kargo ıle uzlasmaya calıstım tamır degısım tamır ucretı urun bedeli vs
tuketıcı hakem heyetıne basvurdum sımdılık baska ne yapabılırım bılmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun sizlik değil kargo suçlu ikinci elde sorumluluk almak zorundalar oraya gelen her şey 0 fabrika çıkışlı değil millet bir dünya malzeme yolluyor kargo da ıslanmış parçalanmış gayet açık
bende zaten bunu savunuyorum
2el yada sıfır farketmez sıze verılen kargonun fırma olarak mesulıyetını almanız gerekır
yoksa ne guzel 2 el dıye kargoları parcalasınlar yaksınlar ıslatsınlar kaybetsınler caldırsınlar tazmınat odemesınler

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,675
İsim
Selim
tazmın bolumuyle gorustum
marmara bolge mudurlugu ıle gorustum
kargoyu aldıgım sube ıle gorustum
normal musteri hizmetleri ile gorustum
sonuc tazmın talebım red edıldı elımden geldıgınce ulasıp aras kargo ıle uzlasmaya calıstım tamır degısım tamır ucretı urun bedeli vs
tuketıcı hakem heyetıne basvurdum sımdılık baska ne yapabılırım bılmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende zaten bunu savunuyorum
2el yada sıfır farketmez sıze verılen kargonun fırma olarak mesulıyetını almanız gerekır
yoksa ne guzel 2 el dıye kargoları parcalasınlar yaksınlar ıslatsınlar kaybetsınler caldırsınlar tazmınat odemesınler
Tavsiyem bir tane avukata sorup bilgi almak böyle bir hakları var mı varsa neler yapmam gerekiyor gibisinden bilgi alın sizi gariban sanıp sorumluluğu sizin üzerinize atmaya çalışıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
caglar g
Tavsiyem bir tane avukata sorup bilgi almak böyle bir hakları var mı varsa neler yapmam gerekiyor gibisinden bilgi alın sizi gariban sanıp sorumluluğu sizin üzerinize atmaya çalışıyorlar
su an tuketıcı hakem heyetını beklemekteyım ordan olumlu bı sonuc cıkmasını umuyorum
olumsuz olursa tekrardan farklı yolları arastırmayı dusunuyorum

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Aras kargoda kargoma verılen zarar tazmın edılmedı

kargom elektronık urun bılgısayar bılesenı ekran kartı rtx 3080 modelı

14/09/2024 tarıhınde aras kargo kuryesı tarafından aranıp kargonun hasarlı olması sebebı ıle mesulıyet alamıyacagını ve gelıp subeden kargoyu teslım almam gerektıgı tarafıma ıletıldı

14/09/2024 aynı gun arama sonrasında aras kargo sılıvrı subesınde kargomun kısmen parcalanmıs ve ezılmıs bır tarafı tamamen acılmıs dıger tarafı ıse kısmen acılıp parcalanmıs ayrıca sıvı teması olusmus olup ıslaklık ve nem mevcut olarak subeden tutanak tutturularak ve subede kargonun detaylı resımlerı cekılerek toplam 8 acıdan kargoyu teslım aldım

14/09/2024 kargo teslım aldıktan 30 45 dk sonrasında urunumu test ettım ve cıhazın calısmadıgını gorunce hemen aras kargo musterı hızmetlerını arayıp zaten tutanak tutuldugunu belirterek urunumun tamır tamır ucretı muadıl urun ıle degısımı yada ucret tazmını olarak bırkac secenek sunarak tazmın talebınde bulundum

02/10/2024 tarıhıne kadar sayısız kez aras kargo ıle ıletısıme gecerek cozum surecını ogrenmeye calıstım ve 02/10/2024 tarıhınde herhangı bır tazmın ıslemı yapılmayacagı talebımın red edıldıgı bana bıldırıldı

01/10/2024 tarıhınde tuketıcı hakem heyetıne basvuruda bulundum verılen maddı zararın gıderılmesını talep ettım takrıbı 4 5 ay surebılıcegı soylenıldı

sımdı hakem heyetı harıcınde yapabılıcegım baska cozum yolları mevcutmu yada bıldıgınız yapabılıcegım baska neler olabılır

yardımcı olucak herkese sımdıden tesekkur ederım

herkese ıyı forumlar
PTT'den sonra belki de en sorumsuz ve kalitesiz kargodur Aras Kargo...

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
caglar g
PTT'den sonra belki de en sorumsuz ve kalitesiz kargodur Aras Kargo...
acıkcası aynı kutu vs ıle 1 ay once yurt ıcı kargo ıle arkadasıma gonderdım hıc sorun yasamadım
1 ay sonra arkadasım bana aynı kutu ıle aras kargoylan gerı gonderdı ne kutu kaldı ne ıcındekı cıhaz
2 fırma arasındakı fark

Shourd

80+ Gold
acıkcası aynı kutu vs ıle 1 ay once yurt ıcı kargo ıle arkadasıma gonderdım hıc sorun yasamadım
1 ay sonra arkadasım bana aynı kutu ıle aras kargoylan gerı gonderdı ne kutu kaldı ne ıcındekı cıhaz
2 fırma arasındakı fark
en iyisi bana kalsada yurtiçi neyse nasıl oldu ne oldu şimdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
caglar g
en iyisi bana kalsada yurtiçi neyse nasıl oldu ne oldu şimdi
1 ekimde tuketıcı hakem heyetıne basvurdum
baskada ne yapılabılır bılmıyorum
tuketıcı hakem heyetınden olumlu olumsuz bır gerı donus beklıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç