Neler Yeni

Buzdolabı önerisi (bütçe=20-30k)

arçelik beko vestel gibi fason üretimlere karşıyım

bildiğim markalar profilo siemens bosch gibi olursa ya da sizin önerinizde tavsiye ettiğiniz markalar varsa sevinirim

buzdolabı aile içindir şimdiden teşşekkürler

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
arçelik bekoya da fason demezsin ya hocam :D

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
hocam hepsi çinden getirtme dandik ürünler siemens profilo bosch gibi markalar varken onlara bakmak saçmalık
Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) Sanayi 4.0 alanında dünya lideri üretim tesislerini belirlediği “Global Lighthouse Network”e Arçelik Eskişehir Buzdolabı Fabrikası dâhil oldu.

Araştırmadan bu şekilde düşünmeniz ilginç gerçekten.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
HOOVER'ın genel olarak bütün ürünleri kaliteli diyebilirim. Evimde çamaşır ve bulaşık makinesini kullanıyorum yıllardır. Hiçbir sorun yaşatmadı.
bütçeyi biraz artırabilirseniz bu modeli güzeldir.
hocam linkteki ürünün litresi az gelebilir aile 6 kişilik o markaya ait önerdiğiniz model varmı veya başka modelde olur sanırsam 600 aşağısı olmaz gibi ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur gerçi ama bütçe belli işte artık hangisi daha avantajlı gelirse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) Sanayi 4.0 alanında dünya lideri üretim tesislerini belirlediği “Global Lighthouse Network”e Arçelik Eskişehir Buzdolabı Fabrikası dâhil oldu.

Araştırmadan bu şekilde düşünmeniz ilginç gerçekten.
hocam araştırdım arçeliğin ürünleri görünürümde çok dandik geliyor ayrıca beko vestel grundig gibi adını daha bilmediğim fason üretim olduğu kesinleşmiş markaları satın alan bir markadan bahsediyoruz parçalarını diğer markalardan ürettirip burda birleştiriliyor hem bu arçeliğin başındakileride tanıyoruz hangi ağlar içerisinde onu da biliyoruz . bosch gibi alman markası veya daha iyi markalar varken arçelik grubuna bulaşmazdım şahsen tercihim bu

Son düzenleme:

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hocam linkteki ürünün litresi az gelebilir aile 6 kişilik o markaya ait önerdiğiniz model varmı veya başka modelde olur sanırsam 600 aşağısı olmaz gibi ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur gerçi ama bütçe belli işte artık hangisi daha avantajlı gelirse
Baktım da çok bir şey bulamadım. Yine araştırmak gerek tabii ki.

Mert

80+ Silver
hocam hepsi çinden getirtme dandik ürünler siemens profilo bosch gibi markalar varken onlara bakmak saçmalık
Bu iddianın kanıtı nedir? Zira bu yerli şirketler çok sayıda Ar-Ge mühendisi çalıştırarak ciddi sayılarda patent başvurusu yapıyor. İthalat patenti olmadığına göre bir yerde hatan var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu iddianın kanıtı nedir? Zira bu yerli şirketler çok sayıda Ar-Ge mühendisi çalıştırarak ciddi sayılarda patent başvurusu yapıyor. İthalat patenti olmadığına göre bir yerde hatan var.
sana bunu deneyimlediğimi söyleyebilirim kanıta gerek yok şahsen arçeliği beğenmediğimi söyleyebilirim türk malı birçok ürünün yurt dışından parçaları alındığıda çok bariz anlaşılabilir günümüz kara düzeninde . sence arçelik mi peki bosch mu ? bu sorunun cevabı çok basit nedenide çok belli

Mert

80+ Silver
sana bunu deneyimlediğimi söyleyebilirim kanıta gerek yok şahsen arçeliği beğenmediğimi söyleyebilirim türk malı birçok ürünün yurt dışından parçaları alındığıda çok bariz anlaşılabilir günümüz kara düzeninde . sence arçelik mi peki bosch mu ? bu sorunun cevabı çok basit nedenide çok belli
Parçaların bariz yurt dışından alındığı belli değil, zira yurt dışından alınmıyor. Sektör içerisinde olan biri bu bilgiyi rahatlıkla paylaşabilir. Tercihim ise fiyata bağlı olarak değişir.

Türk malı adı altında fason mal satan markalar olduğunu biliyoruz fakat beyaz eşya olarak Arçelik ve Vestel bunun en kötü örneği, bu gruba sokulamazlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,599
Üyeler
164,340
Son üye
formafelsefesi