Sorun: Bazen 1 gün boyunca kullanıyorum hatasız bir şekilde, bazı durumlarda ise lol gibi oyunlara girince siyah ekran veriyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Bir diğer çökme durumunda ise ekran gidiyor ve ekran kartı fanlarım son devirde dönmeye başlıyor.
Ekran kartı modeli : MSİ VENTUS RTX 3080Tİ 12GB
2.el minning çıkması olarak aldım. Karta sanırım bios yüklemişler. "Techpowerup" sitesinden bios sürümü ile karşılaştırdığımda benim kartımda oynama var gibi görünüyor.
Sıcaklık değerlerim normal ve yeni bakımını yaptım sıcaklık ve psu güç yetmezliği gibi bir sorunu olamaz. Gpuz üzerinden ekran görüntüsü yüklüyorum. Kontrol edip yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.
Format atmama rağmen sorun devam etmekte.
Ekran kartı modeli : MSİ VENTUS RTX 3080Tİ 12GB
2.el minning çıkması olarak aldım. Karta sanırım bios yüklemişler. "Techpowerup" sitesinden bios sürümü ile karşılaştırdığımda benim kartımda oynama var gibi görünüyor.
Sıcaklık değerlerim normal ve yeni bakımını yaptım sıcaklık ve psu güç yetmezliği gibi bir sorunu olamaz. Gpuz üzerinden ekran görüntüsü yüklüyorum. Kontrol edip yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.
Format atmama rağmen sorun devam etmekte.