Neler Yeni

Windows'mu yoksa Linux işletim sistemimi?

Windows'mu yoksa linux sistemimi

• Oy kullanan toplam üye
    7

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Kendim şu anda windows ve linux'ü beraber kullanıyorum. Tek sistem yapma fikrim var sizce windows'da kalmalımıyım yoksa linux işletim sisteminimi tek sistem yapsam iyidir. Sizlerinde bu konuda görüşlerini almak isterim gelsin yorumlar şimdiden teşekkür ediyorum.

Kendim şu anda windows ve linux'ü beraber kullanıyorum. Tek sistem yapma fikrim var sizce windows'da kalmalımıyım yoksa linux işletim sisteminimi tek sistem yapsam iyidir. Sizlerinde bu konuda görüşlerini almak isterim gelsin yorumlar şimdiden teşekkür ediyorum.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,688
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Hocam bu daha çok size bağlı
Mesela Adobe programlarını kullanan biriyseniz windowsda kalmanız lazım
Biraz bilgisayarda neler yaptığınızı anlatın ona göre doğru bir karar verelim

sanırım heçker bi abiye benziyorsun linux:monkahmm:

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu daha çok size bağlı
Mesela Adobe programlarını kullanan biriyseniz windowsda kalmanız lazım
Biraz bilgisayarda neler yaptığınızı anlatın ona göre doğru bir karar verelim
Günlük internet media iş ofis işlemleri yapıyorum adobe programlarını kullanan biri değilim. Zaten bundan dolayı tek sisteme geçme fikrim oluştu.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,688
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Günlük internet media iş ofis işlemleri yapıyorum adobe programlarını kullanan biri değilim. Zaten bundan dolayı tek sisteme geçme fikrim oluştu.
Ofis işlerinizi linuxda eksiksiz yapabiliyorsanız linuxa geçin
Distro olarak basit ve windowsa benzediği için linux mint öneririm

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
sanırım heçker bi abiye benziyorsun linux:monkahmm:
Linux işletim sistemini 2010 yılından beridir kullanıyorum neredeyse windowsun yaptığı işlemleri yapabiliyorum linux üzerinde çift sistem kullanıyorum. Aynı disk üzerinden tek sistem yapma fikri oluştu bende birini bıraksam diğerinede alışmışız bir kere windows için söylüyorum. Gelen yorumlara göre tayin edeceğim sistemlerimi.

Linux işletim sistemini 2010 yılından beridir kullanıyorum neredeyse windowsun yaptığı işlemleri yapabiliyorum linux üzerinde çift sistem kullanıyorum. Aynı disk üzerinden tek sistem yapma fikri oluştu bende birini bıraksam diğerinede alışmışız bir kere windows için söylüyorum. Gelen yorumlara göre tayin edeceğim sistemlerimi.
hocam linux özgür olmasından dolayı tercih edilebilir günlük işler için bence çok uygun değil çünkü kullanımı zor fakat siber üzerine çalışmalar falan yapıyorsan linux daha mantıklı ve güvenilirdir.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Ofis işlerinizi linuxda eksiksiz yapabiliyorsanız linuxa geçin
Distro olarak basit ve windowsa benzediği için linux mint öneririm
Ofis işlemlerimi rahatlıkla yapabiliyorum linux'de. Linux mint'i biliyorum ancak şu anda hali hazırda Arch linux'ü kurdum saf olarak xfce masaüstü ortamını kullanıyorum sistemde. Yorumun için teşekkürler değerli kardeşim. Saygılarımla

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,688
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
hocam linux özgür olmasından dolayı tercih edilebilir günlük işler için bence çok uygun değil çünkü kullanımı zor fakat siber üzerine çalışmalar falan yapıyorsan linux daha mantıklı ve güvenilirdir.
Hocam konuyla alakasız ama siber için hangi distroyu önerirsin bi de nereden öğrenebilirim siber güvenlik sektöründe ilerlemek istiyorum

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Hocam konuyla alakasız ama siber için hangi distroyu önerirsin bi de nereden öğrenebilirim siber güvenlik sektöründe ilerlemek istiyorum
Kali linux'ü ben öneririm Kali Linux indirme linki. Kendim Arch linux kullanıyorum ancak kali linux'üde kullandım 1 ay kadar içerisinde bir çok tools var araç ve gereç siber alanlarda kendini geliştirmen için doğru adres kali linux olacaktır.

kali linux zaten bunun için iyi bir dağıtım tool olarak çeşit fazla kullanım kolaylığı diğer dağıtımlar gibi kolay değil ama mantıklı bir dağıtım.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,688
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kali linux'ü ben öneririm Kali Linux indirme linki. Kendim Arch linux kullanıyorum ancak kali linux'üde kullandım 1 ay kadar içerisinde bir çok tools var araç ve gereç siber alanlarda kendini geliştirmen için doğru adres kali linux olacaktır.
Peki internet üzerinde eğitimi nereden alabilirim en iyi

Top Bottom