Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
3 pin hocam, ürün bilgilerinde de o şekilde belirtmişler
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla benim ilk izlenimim gayet güzel olduğu yönünde, fiyatına göre iyi özelliklerinin olduğunu düşünüyorum, tuşlar biraz birbirine yakın, alışmak lazım
Hocam alttaki klavyeye sahibim arada ne farklar var acaba?

AliExpress'te az önce şunu buldum: 2.066,25TL | 60% kablosuz mekanik klavye Bluetooth çift mod çalışırken değiştirilebilir Mini 68-Key PC PS4 Xbox iPhone iPad için kırmızı anahtarı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Pro Max mi neydi 2 çeşit modeli çıktı full set parayı bulucan ondan Alican ama gümrük problem sattım malasef para sıkıştım gamepad özürlü suyuz oynamıyorum bir türlü vazgeçtim köklü onun yerine iyi bir klavye mous la sevişmeyi tercih ederim 🫶😂
Bende öyleyim futbol yarış ve platform oyunlarını gamepad den oynayabiliyorum ama fps de özürlü oluyorum. Kara cuma da easysmx X10 20 dolar a düşerse alırım. Full mekanik 1000hz gamepad.

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih

AliExpress'te az önce şunu buldum: 2.066,25TL | 60% kablosuz mekanik klavye Bluetooth çift mod çalışırken değiştirilebilir Mini 68-Key PC PS4 Xbox iPhone iPad için kırmızı anahtarı
Teknik açıdan pek bir fark yok gibi açıkçası. Devreye kişisel tercihler giriyor bence :d Hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa o gibisinden

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
omer
Helal olsun adamlar agram zam yok bizde olsa zam yapıştırırlardı yeni stoklara.

Gurkanpiro

80+ Platinum

https://www.amazon.com.tr/MAGIC-REF...29616650&sprefix=klavye+,aps,173&sr=8-11&th=1 amazonda daha ucuz

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Helal olsun adamlar agram zam yok bizde olsa zam yapıştırırlardı yeni stoklara.
Bizim insanımız aç olmasa keşke. Şu konuda 2. Yi almayı düşünenler var böyleleri için tabi zam yapıp satıcaksın. Satıcı herkes faydalansın diye ara ara koyuyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Abartildigi kadar var mi acaba bu mouse cok merak ediyorum. Bu zamana kullandigim tek oyuncu mouse x7 bh650 o yuzden kendim yorum yapamayacagim cunku cok deneyimim yok cesit cesit mouselarla

Konuyla Alakası Mesaj
arkadaşlar hayırlı günler inşaAllah diyeceklerim yanlış anlaşılmaz ama adam akıllı sormamız gereken bir şeyler var

çoğu sol-türk cenahtan olan insanlar ülkedeki müslümanları arap seviciliği yapıp türk düşmanlığı yaptığımızı söylüyor ülke içindeki türkler yerine neden mültecilere afrikaya fln yardım yaptığımızı söylüyor,şimdi bunda kesiniz

eğer dikkatli bakarsanız çoğu ülkede müslüman türk-arap ayrımı yapmadan doğu türkistan için de ses olmaya çalışmaktadır,bazı çinli firmalar boykot edilmektedir

ama gelgör ki bize milliyetçilik çakası satanlar kendi cebinin derdinde olup o önemsemiyoruz diye eleştirdikleri türk kardeşleri için kendileri bir şey yapmamaktadırlar

Temu'nun zorla Altay ve diğer bölgelerinde ç*n hükümetinin "Nesli imha" ve "soykırım" planlarına hizmet etmekte olup onları zorla çalıştırmaktadır

lütfen iki dakika sağlıklı düşünüp şapkayı önünüze koyun

teşekkürler...

Amd34

80+ Silver
arkadaşlar hayırlı günler inşaAllah diyeceklerim yanlış anlaşılmaz ama adam akıllı sormamız gereken bir şeyler var

çoğu sol-türk cenahtan olan insanlar ülkedeki müslümanları arap seviciliği yapıp türk düşmanlığı yaptığımızı söylüyor ülke içindeki türkler yerine neden mültecilere afrikaya fln yardım yaptığımızı söylüyor,şimdi bunda kesiniz

eğer dikkatli bakarsanız çoğu ülkede müslüman türk-arap ayrımı yapmadan doğu türkistan için de ses olmaya çalışmaktadır,bazı çinli firmalar boykot edilmektedir

ama gelgör ki bize milliyetçilik çakası satanlar kendi cebinin derdinde olup o önemsemiyoruz diye eleştirdikleri türk kardeşleri için kendileri bir şey yapmamaktadırlar

Temu'nun zorla Altay ve diğer bölgelerinde ç*n hükümetinin "Nesli imha" ve "soykırım" planlarına hizmet etmekte olup onları zorla çalıştırmaktadır

lütfen iki dakika sağlıklı düşünüp şapkayı önünüze koyun

teşekkürler...
Raporlayın bu arkadaşı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,926
Üyeler
164,750