Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,367
İsim
Diyarhan
büyük mouse bu temudaki küçük galiba boyutları
Büyük istersen Machenike M7 Pro var. Ajazz 159 orta boy hatta bana göre küçük bir ürün. Hafif olması için küçük olmalı

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Ali Mert Okuducu

Amd34

80+ Silver

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
eyyüb
Büyük istersen Machenike M7 Pro var. Ajazz 159 orta boy hatta bana göre küçük bir ürün. Hafif olması için küçük olmalı
Mekanik kolunu almıştım harika üründe mouse nasıl acaba elim büyük Ajazz küçük gelicek gibi duruyor ins elimde kaybolmaz 😂
Aslında hiç bir mouse ihtiyacim yok kaşınıyorum alıyorum düzgün büyük şarjı çok giden orta ağırlikta birtane alsam başka Almıcam.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Sercan Güre
3 pin hocam, ürün bilgilerinde de o şekilde belirtmişler
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla benim ilk izlenimim gayet güzel olduğu yönünde, fiyatına göre iyi özelliklerinin olduğunu düşünüyorum, tuşlar biraz birbirine yakın, alışmak lazım
yazılımla uğraşıyorum da tuşlar yakın birbirine acaba sıkıntı çeker miyim onu düşünüyorum bu fiyat bandında alınabilir bir ürün mü sizce

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,367
İsim
Diyarhan
Mekanik kolunu almıştım harika üründe mouse nasıl acaba elim büyük Ajazz küçük gelicek gibi duruyor ins elimde kaybolmaz 😂
Aslında hiç bir mouse ihtiyacim yok kaşınıyorum alıyorum düzgün büyük şarjı çok giden orta ağırlikta birtane alsam başka Almıcam.
G5 pro mu almıştın on numara üründür. 1 daha indirime girsin onu yada easysmx X10 u alıcağım. M7 pro mouse un mcu su ne bilmiyorum ama nordic değildi diye hatırlıyorum.

Pro modelinin stoğu yenilenecek mi?
Temu da stok yenileme grafiği vardı ikinci gün dışında çok düşük ihtimalle yenileniyor

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
eyyüb
G5 pro mu almıştın on numara üründür. 1 daha indirime girsin onu yada easysmx X10 u alıcağım. M7 pro mouse un mcu su ne bilmiyorum ama nordic değildi diye hatırlıyorum.

Temu da stok yenileme grafiği vardı ikinci gün dışında çok düşük ihtimalle yenileniyor
Pro Max mi neydi 2 çeşit modeli çıktı full set parayı bulucan ondan Alican ama gümrük problem sattım malasef para sıkıştım gamepad özürlü suyuz oynamıyorum bir türlü vazgeçtim köklü onun yerine iyi bir klavye mous la sevişmeyi tercih ederim 🫶😂

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih
yazılımla uğraşıyorum da tuşlar yakın birbirine acaba sıkıntı çeker miyim onu düşünüyorum bu fiyat bandında alınabilir bir ürün mü sizce
Şu anda kullandığınız klavyede tuşların arasında mesafe varsa buna geçtiğiniz vakit başta biraz sıkıntı çekebilirsiniz ister istemez ama alıştıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum. Tuş takımlarının hissiyatını ve klavyenin sesini çok beğendim. 1500tlye Türkiye sınırları içinde başka bir mekanik, kablosuz ve pbt tuş takımlı klavye bulunabilir mi bilmiyorum açıkçası, bence kesinlikle alınabilir bir ürün. ConnectGame'de Dareu modelleri var bu fiyat civarlarında, onlara da bakabilirsiniz isterseniz

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Sercan Güre
Şu anda kullandığınız klavyede tuşların arasında mesafe varsa buna geçtiğiniz vakit başta biraz sıkıntı çekebilirsiniz ister istemez ama alıştıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum. Tuş takımlarının hissiyatını ve klavyenin sesini çok beğendim. 1500tlye Türkiye sınırları içinde başka bir mekanik, kablosuz ve pbt tuş takımlı klavye bulunabilir mi bilmiyorum açıkçası, bence kesinlikle alınabilir bir ürün. ConnectGame'de Dareu modelleri var bu fiyat civarlarında, onlara da bakabilirsiniz isterseniz
orası yurtdışından göndermiyor değil mi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom