Ahahaha hayırlı olsun m7 nin mcu bilgisini zamanında arayıp bulamamıştım. Baken olması lazım.%25 i 30a yükseltti ben de anlamadım birden bire. Ahmetin ahı tuttu galiba
EvetAlışveriş kredisi bı sonraki alışveriş için kullanılıyor değil mi.
linki var mı bunun reis güzelmiş hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
Bahsettiğim klavye de geldi, beyaz mouse ile güzel gidecek gibi :d
teşekkür ederim, valla tasarımını baya beğendim beklemiyordum bu kadar iyi olacağını :d linki bu: https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9YF...33&creativeASIN=B0D9YFR9HB&linkCode=asn&psc=1linki var mı bunun reis güzelmiş hayırlı olsun
senin fotoğrafta daha güzel duruyor harbi, senin çektiğin fotoyla satış yapsalar daha fazla satarlar fşlaskfşlsafteşekkür ederim, valla tasarımını baya beğendim beklemiyordum bu kadar iyi olacağını :d linki bu: https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9YF...33&creativeASIN=B0D9YFR9HB&linkCode=asn&psc=1
niye bu kadar cok klavye varsenin fotoğrafta daha güzel duruyor harbi, senin çektiğin fotoyla satış yapsalar daha fazla satarlar fşlaskfşlsaf
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende de bwkb3 ve 820pro var daha klavye alsam mı diye düşünüyorum
2 tane var cok değilkiiiniye bu kadar cok klavye var
ya valla ben bu zamana kadar hep kablolu kullandım, bu fiyata kablosuz da olması en büyük alma motivasyonum oldu, eksi diyebileceğim tek nokta klavyede ışıklandırma olmaması ama bakmadan yazanlar için pek sorun yaratmaz diye düşünüyorum :dsenin fotoğrafta daha güzel duruyor harbi, senin çektiğin fotoyla satış yapsalar daha fazla satarlar fşlaskfşlsaf
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende de bwkb3 ve 820pro var daha klavye alsam mı diye düşünüyorum
bu klavye alınır mı güzel mi ?Alıntıyı görüntüle
Bahsettiğim klavye de geldi, beyaz mouse ile güzel gidecek gibi :d
Kaç pin hot-swap hocam o klavye?ya valla ben bu zamana kadar hep kablolu kullandım, bu fiyata kablosuz da olması en büyük alma motivasyonum oldu, eksi diyebileceğim tek nokta klavyede ışıklandırma olmaması ama bakmadan yazanlar için pek sorun yaratmaz diye düşünüyorum :d
Rog azoth verim viper v3 pro15k ya kadar klavye mouse önerecek var mı?