UygunPalm tutuşa uygun mu elim orta boy
Ölçüm şimdi elimi 16.5 17cm falan hocam orta boy diye geçiyor sanırımUygun
Geçer, aynı anda gümrüğe gelse de geçer. 3 e kadar şansın var hâlâ birde alışveriş başı , paket başı 30 u geçmemesi gerekiyor.Aynı hesaptan bir tane daha alsak gümrükten geçer mi?
aynı üründen sipariş verirsen ticaret amacıyla satın alındığı düşünülüp kalabilir. Başka biri adına söylerse sıkıntı olmazGeçer, aynı anda gümrüğe gelse de geçer. 3 e kadar şansın var hâlâ birde alışveriş başı , paket başı 30 u geçmemesi gerekiyor.
Kalmaz. 3 ve üstü sorun yaratabiliyor.aynı üründen sipariş verirsen ticaret amacıyla satın alındığı düşünülüp kalabilir. Başka biri adına söylerse sıkıntı olmaz
Aynı hesaptan bir figür farklı bir mouse ve 35 tane switch aldım 1180 tl tuttu vergiler ile. Farklı bir isim ve farklı bir tc verdim.Geçer, aynı anda gümrüğe gelse de geçer. 3 e kadar şansın var hâlâ birde alışveriş başı , paket başı 30 u geçmemesi gerekiyor.
Vergiler ile 1180 tuttuysa sorun yok.sepet tutarı önemliAynı hesaptan bir figür farklı bir mouse ve 35 tane switch aldım 1180 tl tuttu vergiler ile. Farklı bir isim ve farklı bir tc verdim.
Aynı anda geçerse geçmez çünkü 2 mouse toplam fiyatı 30 euroyu geçiyor ve onlar beraber hesaplanıyor ben mi yanlış biliyorum acaba.Geçer, aynı anda gümrüğe gelse de geçer. 3 e kadar şansın var hâlâ birde alışveriş başı , paket başı 30 u geçmemesi gerekiyor.
Geçer, bir alışverişte yaptığın rakam fiyatı önemli. İki farklı alışverişte, iki farklı pakette yaptığı tutar önemli değil. Sürekli alışveriş yapıyorum ve geçiyor yani.Aynı anda geçerse geçmez çünkü 2 mouse toplam fiyatı 30 euroyu geçiyor ve onlar beraber hesaplanıyor ben mi yanlış biliyorum acaba.
![]()
"Cevap: Her bir sevkiyat için kıymeti 30 Avro'yu aşmayan eşyaya geldiği ülkeye göre tek ve maktu vergi oranı uygulanacaktır."Aynı anda geçerse geçmez çünkü 2 mouse toplam fiyatı 30 euroyu geçiyor ve onlar beraber hesaplanıyor ben mi yanlış biliyorum acaba.
![]()
Çok iyi o mouse da gayet güzel.Aynı hesaptan bir figür farklı bir mouse ve 35 tane switch aldım 1180 tl tuttu vergiler ile. Farklı bir isim ve farklı bir tc verdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özel indirim verdi Machineke M7 Pro aldım vergi ile 600 TL'ye geldi 3395 sensörlü![]()
%25 i 30a yükseltti ben de anlamadım birden bire. Ahmetin ahı tuttu galibaÇok iyi o mouse da gayet güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade mi verdi aynısını verdi. Bu ürünü al 250tl iade dediler