Neler Yeni

Oyun için pazar sitesinde vergilendirme nasıl olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Alp Çınar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Anime, Teknoloji
Dostlarım merhabalar Kanada lokasyonlu stripe posu kullanacağım global çapta oyun pazarı sitesi kurmayı düşünüyorum (item oyun para birimi tarzı). Şimdi stripe ile websiteme yükledikleri bakiye ile satın alım yapacaklar satıcıya 100₺ yerine 95₺ gidicek atıyorum o 5₺ bize gelecek, postan gelen parayı ise satıcı çekim işlemi açtığında satıcıya yollayacağız ama bunun vergilendirme sistemi nasıl olacak çekim işlemlerini kriptoyla yapacağız website ödeme seçeneklerinde stripe ve kripto olacak nasıl bir yol izlenilebilir, teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlarım konu günceldir lütfen yardımcı olun

Enluess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Çevik
İlgilendiği Kategoriler
Unity Coder, Website Coder, Hosting
Instagram
enes.cevikk0
Steam
Enluess
Discord
enluess
Reddit
Enluess
Kesinlikle Vergi Danışmanlığı almanız lazım böyle forumlarda çözülecek bir konu değil. Küçük bir hata bile başınızı yakar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Alp Çınar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Anime, Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle Vergi Danışmanlığı almanız lazım böyle forumlarda çözülecek bir konu değil. Küçük bir hata bile başınızı yakar.
Yurt dışı odaklı olacağı için elimden pek bir şey gelmiyor benimde

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Dostlarım merhabalar Kanada lokasyonlu stripe posu kullanacağım global çapta oyun pazarı sitesi kurmayı düşünüyorum (item oyun para birimi tarzı). Şimdi stripe ile websiteme yükledikleri bakiye ile satın alım yapacaklar satıcıya 100₺ yerine 95₺ gidicek atıyorum o 5₺ bize gelecek, postan gelen parayı ise satıcı çekim işlemi açtığında satıcıya yollayacağız ama bunun vergilendirme sistemi nasıl olacak çekim işlemlerini kriptoyla yapacağız website ödeme seçeneklerinde stripe ve kripto olacak nasıl bir yol izlenilebilir, teşekkürler.

Dostlarım konu günceldir lütfen yardımcı olun
Kripto mripto komisyon cart curt pek anladığım isler değil ama iyi vurgun yapcan gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Alp Çınar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Anime, Teknoloji
Muhasebeci bir arkadaş çıkarsa çok mutlu olurum beyler

Kripto mripto komisyon cart curt pek anladığım isler değil ama iyi vurgun yapcan gibi
Yeaahhh büyük meblada bir yatırım yapıyorum

Enluess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Çevik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
enes.cevikk0
Steam
Enluess
Discord
enluess
Reddit
Enluess
Muhasebeci bir arkadaş çıkarsa çok mutlu olurum beyler

Yeaahhh büyük meblada bir yatırım yapıyorum
Kanada Kanunlarını bilen birisi lazım hocam. Şirket Kanada merkezli olduğu için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Alp Çınar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Anime, Teknoloji
Kanada Kanunlarını bilen birisi lazım hocam. Şirket Kanada merkezli olduğu için.
Açıkçası TR veya Kanada olacak hangisi vergi konusunda ve pos konusunda avantajlı olursa onu tercih edeceğim ama neyse bakalım bu forumda bulmam zor gibi bir muhasebeciye mecbur danışacağım teşekkürler

Sorması ayıp ne kadar bir meblağ ufkumuz genişlesin
Yani çok ayrıntılı bir websitesi ve reklam bütçesini çıkartacak kadar para biriktirdim ve 1 çalışan alacak kadar internette yaptığım işlerden öğrenci olarak güzel bir para biriktirdim şimdi onu mantıklı bir yatırım olarak kullanacağım büyük bir risk alıcaz tüm emekler çöpe gitmez umarım :)

Enluess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Çevik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
enes.cevikk0
Steam
Enluess
Discord
enluess
Reddit
Enluess
Açıkçası TR veya Kanada olacak hangisi vergi konusunda ve pos konusunda avantajlı olursa onu tercih edeceğim ama neyse bakalım bu forumda bulmam zor gibi bir muhasebeciye mecbur danışacağım teşekkürler

Yani çok ayrıntılı bir websitesi ve reklam bütçesini çıkartacak kadar para biriktirdim ve 1 çalışan alacak kadar internette yaptığım işlerden öğrenci olarak güzel bir para biriktirdim şimdi onu mantıklı bir yatırım olarak kullanacağım büyük bir risk alıcaz tüm emekler çöpe gitmez umarım :)
discord üzerinden ulaşabilirseniz stripe gibi pos ve hosting tarafında yardımcı olabilirim

bahtsizbedevi23

80+ Bronze

Pek anlamıyorum ama bu işe ciddi kafa yormuşa benziyorsun inşallah hayırlısı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,430
Üyeler
161,995
Son üye
Semih k
Top Bottom