Kartın tüm etiketleri ve plastikleri duruyor. Sanki sıfır almışım gibi açtım kutusunu. 2019 da alınmış ilk sahibinden aldım. 5 senedir macunu aynı normal değil midir bu değer ?
Kartın tüm etiketleri ve plastikleri duruyor. Sanki sıfır almışım gibi açtım kutusunu. 2019 da alınmış ilk sahibinden aldım. 5 senedir macunu aynı normal değil midir bu değer ?
öhhh alınmaz la 99 derece hotspot ne ben 86 diye iade ettim alma bunu vasat kart 1660 süper iade ettim ben 76 derece çip 87 derecemi ne 85 te olabilir hotspot var diye
termal pad kaç tl bilgin vardır umarım 400 tl ufacık pad kelepir alması lazım mantıklı olması için ben 1060 aldım bu kadar kötü değildi içi açılmamış benim aldığım kartında
bozulup çöpe atınca kıyamazsın görürüm bu arada büyük ihtimalle hayatının hatasını yaptın umarım bakımdan sonra düşer kart 6ç dakıkada 99 derece hotspot görmüş sen onu öyle kullanırsan 1 aya vramler soğuk lehime düşer içi açılmamış ventus kartlar var 85 görmüş maks
bozulup çöpe atınca kıyamazsın görürüm bu arada büyük ihtimalle hayatının hatasını yaptın umarım bakımdan sonra düşer kart 6ç dakıkada 99 derece hotspot görmüş sen onu öyle kullanırsan 1 aya vramler soğuk lehime düşer içi açılmamış ventus kartlar var 85 görmüş maks
ilanda bir sürü açılmamış kart var pad almaya kalksan o karta en az 400 tl paran gider 800 1000 tl bile bulur dandik pad kullanma ya arctic al yada thermalgrizly