Neler Yeni

🔥İndirim Turkcell Altın Festivali Paketleri

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ubah
aynı tarifeyi 325tl ye kullanıyorum (40gb)

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kemal Gençer
Operatörler kasım indirimi yapıyor kasımı bekleyin bence, ben her yıl tukcell ve Türk Telekom arasında yeni gelen tarifeleriyle hat değiştiriyorum çok uyguna geliyor.
Turkcell e geçmeyi düşünüyorum. Kasım ayı içerisinde Turkcell de bundan daha iyi kampanya olur mu? Ona göre bu kampanyayla geçmeyeyim.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Muhammet Kürkçü
Ya hocam yokmu hiçbir firmada 100tl ye bi 10gb paketi falan yolumuzu bulalım. Geçen arkadaşa vodafoneda vermiş dediğim paketi paragöz türkcell vermiyor.

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Operatörler kasım indirimi yapıyor kasımı bekleyin bence, ben her yıl tukcell ve Türk Telekom arasında yeni gelen tarifeleriyle hat değiştiriyorum çok uyguna geliyor.
Taahhüt bitmesine tam 15 gün var. Normalde kasımın başında mı oluyor dediğiniz kampanyalar? En son 25gb + 5 gb sosyal medya turkcellde 350 ₺ di. Ona geçmeyi düşünüyordum

Ya hocam yokmu hiçbir firmada 100tl ye bi 10gb paketi falan yolumuzu bulalım. Geçen arkadaşa vodafoneda vermiş dediğim paketi paragöz türkcell vermiyor.
Taahhüt bitmesine tam 15 gün var. Normalde kasımın başında mı oluyor dediğiniz kampanyalar? En son 25gb + 5 gb sosyal medya turkcellde 350 ₺ di. Ona geçmeyi düşünüyordum
Turkcell e geçmeyi düşünüyorum. Kasım ayı içerisinde Turkcell de bundan daha iyi kampanya olur mu? Ona göre bu kampanyayla geçmeyeyim.
sonbahara girmeden vodafone bütçe dostu kampanyası vardı 4+4gb 165 tl

-bütçe dostu kampanaysına özel 6 ay boyunca 100 tl iade kodu
-yanımda premium üyesi olunca da ilk ay 5 tl geri kalan aylar 56tl (vergi dahil) üyelik alıyorsunuz oradanda 56-100tlkod = 44tl indirim

144 tl lik indirimli bir şekilde 6 ay bedava diyebileceğimiz şekilde kullanıyorsunuz geri kalan aylarda ise 165-44tl den devam ediyoruz

Ama şu an varmıdır bilmiyorum ben böyle kullanıyorum şu an https://www.vodafone.com.tr/tarifeler/faturali-tarifeler böyle tarifeler var ben küçük kardeşimi promosyon olarak gösterdim çocuk paketini kendi adıma kullanıyorum yalnızca onun adına promosyon giriliyor sadece bunu herhangi bir bayide yapabilirsiniz

yani 5+5 185tl kampanyası var şu an ben olsam küçük birini promosyonda kullanarak bu tarifeye geçerdim yukarıda dediğim indirimleri de uygularsınız

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Muhammet Kürkçü
sonbahara girmeden vodafone bütçe dostu kampanyası vardı 4+4gb 165 tl

-bütçe dostu kampanaysına özel 6 ay boyunca 100 tl iade kodu
-yanımda premium üyesi olunca da ilk ay 5 tl geri kalan aylar 56tl (vergi dahil) üyelik alıyorsunuz oradanda 56-100tlkod = 44tl indirim

144 tl lik indirimli bir şekilde 6 ay bedava diyebileceğimiz şekilde kullanıyorsunuz geri kalan aylarda ise 165-44tl den devam ediyoruz

Ama şu an varmıdır bilmiyorum ben böyle kullanıyorum şu an https://www.vodafone.com.tr/tarifeler/faturali-tarifeler böyle tarifeler var ben küçük kardeşimi promosyon olarak gösterdim çocuk paketini kendi adıma kullanıyorum yalnızca onun adına promosyon giriliyor sadece bunu herhangi bir bayide yapabilirsiniz

yani 5+5 185tl kampanyası var şu an ben olsam küçük birini promosyonda kullanarak bu tarifeye geçerdim yukarıda dediğim indirimleri de uygularsınız
Hocam ben anlamadım şimdi bu 5+5 185tl olan kampanya kaça geliyor?

Hocam ben anlamadım şimdi bu 5+5 185tl olan kampanya kaça geliyor?
dediğim kampanyaları uygulayarak vodafone pay dan sanal bir şekilde ödüyorsun

6 ay boyunca 30 40 lira bi para ödetmeli
geri kalan 6 ay da ise 140 150 lira gibi bi parayla devam ediyorsun

yani öyle olmalı bayiyede sor ben daha demin kullandım annemin faturası bedavaya geldi üstüne 50tl de kaldı kendi tarifem ve babamın içinde geçerli 3 kişi bundan faydalanıyoruz

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Onur Kartal
Bir operatöre yenı geçince başka operatöre geçiş için beklenmesı gereken bir süre var mı ?

numara taşıma söz konusu ise sanmıyorum ama müşteri hizmetlerine sormakta fayda var belgelerde veya taşıma aşamasında problem olmuş ise uzayabilir

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,702
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Öyleyse beklicem hocam 10 kasımda taahütüm bitiyor zaten hattı üstüme alır geçerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,031,479
Üyeler
163,502
Son üye
Selimc4n
Top Bottom