Neler Yeni

Ekran bulanıklaşma sorunu

Tilkiiii2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf bozuklu
valoranta felan giriyorum sanırsın oyunu 30 hz oynuyorum gibi 200 hz monitorum var ayarlar 200 hz ama ani donuste olsun duvara sprey atıyorum onun etrafında mousla daireler çiziyorum sanki hz 30 gibi nasıl düzelteceğimi bilmiyorum bilgisayarı yeni aldım rx 6700xt var o kadar oyun oynama hevesim kaçtıki bilgisayardan anlayan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem

crabman

80+
valoranta felan giriyorum sanırsın oyunu 30 hz oynuyorum gibi 200 hz monitorum var ayarlar 200 hz ama ani donuste olsun duvara sprey atıyorum onun etrafında mousla daireler çiziyorum sanki hz 30 gibi nasıl düzelteceğimi bilmiyorum bilgisayarı yeni aldım rx 6700xt var o kadar oyun oynama hevesim kaçtıki bilgisayardan anlayan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem
monitör nedir?

crabman

80+

Tilkiiii2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf bozuklu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Excalibur monitör genel olarak önerilmiyor. Fakat sorun monitörde olmayabilir. Başka bir ekranda deneme yaptınız mı?
hayır yapmadım motion blur olur ya onun gibi gta5 e girdim cs girdim valo girdim aynı hepsinde sanki bir ayarı varda kapanıcak gibi ama bilmiyorum nasıl yapacağımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
𝐢𝟓 𝟏𝟑𝟒𝟎𝟎𝐟 𝐀𝐬𝐮𝐬 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐞 𝐇𝟔𝟏𝟎𝐌-𝐄 𝐃𝟒 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥® 𝐀𝐫𝐜™ 𝐀𝟕𝟕𝟎 𝐗𝐏𝐆 𝟖𝐆𝐁 𝐆𝐚𝐦𝐦𝐢𝐱 𝐃𝟑𝟓 (𝟐𝐱𝟖) 𝟑𝟐𝟎𝟎 𝐌𝐇𝐳 𝐒𝐚𝐦𝐬𝐮𝐧𝐠 𝟗𝟕𝟎 𝐄𝐕𝐎 𝐏𝐥𝐮𝐬 𝐌𝐙-𝐕𝟕𝐒𝟏𝐓𝟎𝐁𝐖 𝐏𝐂𝐈-𝐄𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬 𝟑.𝟎 𝟏 𝐓𝐁 𝐌.𝟐 𝐒𝐒𝐃 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐁-𝐆𝟑𝟑𝟖𝟎𝐁𝐁 𝟔𝟓𝟎𝐖 𝟖𝟎+ 𝐁𝐫𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐔𝐒𝐁 𝟑.𝟎 𝐌𝐞𝐬𝐡 𝐋𝐨𝐠𝐢𝐭𝐞𝐜𝐡 𝐆 𝐆𝟓𝟏𝟓 𝐋𝐈𝐆𝐇𝐓𝐒𝐏𝐄𝐄𝐃 𝐓𝐊𝐋 𝐊𝐥𝐚𝐯𝐲𝐞 𝐑𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐞 𝐍𝐨𝐯𝐚 𝐌𝟒 𝐌𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐑𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐞 𝐑𝐌-𝐅𝟓 𝐅𝐔𝐑𝐘-𝐗 𝐊𝐮𝐥𝐚𝐤𝐥𝐢𝐤 𝐆𝐈𝐆𝐀𝐁𝐘𝐓𝐄 𝟐𝟑.𝟖" 𝐆𝟐𝟒𝐅-𝟐 𝟏𝟖𝟎 𝐇𝐳
şey dostum o oyunun config dosyasına gir herhalde ekranı 4k ya almış onu 1080p olarak geri düzelt oluyor iyi akşamlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
𝐢𝟓 𝟏𝟑𝟒𝟎𝟎𝐟 𝐀𝐬𝐮𝐬 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐞 𝐇𝟔𝟏𝟎𝐌-𝐄 𝐃𝟒 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥® 𝐀𝐫𝐜™ 𝐀𝟕𝟕𝟎 𝐗𝐏𝐆 𝟖𝐆𝐁 𝐆𝐚𝐦𝐦𝐢𝐱 𝐃𝟑𝟓 (𝟐𝐱𝟖) 𝟑𝟐𝟎𝟎 𝐌𝐇𝐳 𝐒𝐚𝐦𝐬𝐮𝐧𝐠 𝟗𝟕𝟎 𝐄𝐕𝐎 𝐏𝐥𝐮𝐬 𝐌𝐙-𝐕𝟕𝐒𝟏𝐓𝟎𝐁𝐖 𝐏𝐂𝐈-𝐄𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬 𝟑.𝟎 𝟏 𝐓𝐁 𝐌.𝟐 𝐒𝐒𝐃 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐁-𝐆𝟑𝟑𝟖𝟎𝐁𝐁 𝟔𝟓𝟎𝐖 𝟖𝟎+ 𝐁𝐫𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐔𝐒𝐁 𝟑.𝟎 𝐌𝐞𝐬𝐡 𝐋𝐨𝐠𝐢𝐭𝐞𝐜𝐡 𝐆 𝐆𝟓𝟏𝟓 𝐋𝐈𝐆𝐇𝐓𝐒𝐏𝐄𝐄𝐃 𝐓𝐊𝐋 𝐊𝐥𝐚𝐯𝐲𝐞 𝐑𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐞 𝐍𝐨𝐯𝐚 𝐌𝟒 𝐌𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐑𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐞 𝐑𝐌-𝐅𝟓 𝐅𝐔𝐑𝐘-𝐗 𝐊𝐮𝐥𝐚𝐤𝐥𝐢𝐤 𝐆𝐈𝐆𝐀𝐁𝐘𝐓𝐄 𝟐𝟑.𝟖" 𝐆𝟐𝟒𝐅-𝟐 𝟏𝟖𝟎 𝐇𝐳

Tilkiiii2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf bozuklu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
acaba ghosting mi var ben biraz araştırdım ona benziyor gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

Son düzenleme: