Neler Yeni

Turknete gecmeyı dusunuyorum yardım lazım bır konuda

nousfurkan

80+ Bronze
turknete gecıcem ev mustakıl fıber baglama olayı olurmu bırde modem tv nın bitişiğinde pıng sorununu bu yapıyor olabılırmı ?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Emir
Ping sorunu tv ile neden alakasi olsun.Tamamen altyapinla,ybolgende ki yogunluga bagli veya santrele olan uzakligindi diye biliyorum.Ek olarak turknet fiber baglanmasi icin altyapinizda turknetin altyapisi olmasi gerekli.Normal 100mbps baglatacak iseniz turknet su anda pahali

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
turknete gecıcem ev mustakıl fıber baglama olayı olurmu bırde modem tv nın bitişiğinde pıng sorununu bu yapıyor olabılırmı ?
Alt yapıdan kaynaklı hocam gigafiber yoksa değmez kaç mbps evdeki net

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
murat
türknet Burger King kumpası vardı 6 ay yüzde 50 indirimli bitmediyse ona bi bakın

nousfurkan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alt yapıdan kaynaklı hocam gigafiber yoksa değmez kaç mbps evdeki net
16 yada 24 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ping sorunu tv ile neden alakasi olsun.Tamamen altyapinla,ybolgende ki yogunluga bagli veya santrele olan uzakligindi diye biliyorum.Ek olarak turknet fiber baglanmasi icin altyapinizda turknetin altyapisi olmasi gerekli.Normal 100mbps baglatacak iseniz turknet su anda pahali
hocam pıng normalde sureklı yok oynarken oyun 10 sn de 1 yukselıp dusuyor bunla alakası olabılır dedı bır çalışan ondan sordum

16 yada 24 falan

hocam pıng normalde sureklı yok oynarken oyun 10 sn de 1 yukselıp dusuyor bunla alakası olabılır dedı bır çalışan ondan sordum
ne önerirsiniz

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
16 yada 24 falan

ne önerirsiniz
Turknette ping düşük geçilebilir

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
pingin turknetle çok alakası yok altyapını kötüyse ping olucaktır her türlü evdeki altyapınız ne bakar mısınız?
Şurdan
Aslında var . En basitinden arkadaşım aynı altyapı ile türktelekom kullanırken maksimum 16mbps veriyorlarda ve pingi genel olarak oyunlarda çok yüksekti. Örneğin cs atıyorduk onunda benimde 80-90 pingimiz vardı. Yeni taahhüt bitmeden türknete geçti 50mbps hız verdiler şuanda pingi 48-50 arası .

Ama bu kesinlikle onunla alakalıdır diye bir şey yok tabi altyapın kötüyse istediğin sağlayıcıya geç pingin düzelmez.

Top Bottom