nousfurkan
80+ Bronze
turknete gecıcem ev mustakıl fıber baglama olayı olurmu bırde modem tv nın bitişiğinde pıng sorununu bu yapıyor olabılırmı ?
Alt yapıdan kaynaklı hocam gigafiber yoksa değmez kaç mbps evdeki netturknete gecıcem ev mustakıl fıber baglama olayı olurmu bırde modem tv nın bitişiğinde pıng sorununu bu yapıyor olabılırmı ?
16 yada 24 falanAlt yapıdan kaynaklı hocam gigafiber yoksa değmez kaç mbps evdeki net
hocam pıng normalde sureklı yok oynarken oyun 10 sn de 1 yukselıp dusuyor bunla alakası olabılır dedı bır çalışan ondan sordumPing sorunu tv ile neden alakasi olsun.Tamamen altyapinla,ybolgende ki yogunluga bagli veya santrele olan uzakligindi diye biliyorum.Ek olarak turknet fiber baglanmasi icin altyapinizda turknetin altyapisi olmasi gerekli.Normal 100mbps baglatacak iseniz turknet su anda pahali
ne önerirsiniz16 yada 24 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam pıng normalde sureklı yok oynarken oyun 10 sn de 1 yukselıp dusuyor bunla alakası olabılır dedı bır çalışan ondan sordum
Turknette ping düşük geçilebilir16 yada 24 falan
hocam pıng normalde sureklı yok oynarken oyun 10 sn de 1 yukselıp dusuyor bunla alakası olabılır dedı bır çalışan ondan sordum
ne önerirsiniz
yazdım adresı ama sorgula butonu yokpingin turknetle çok alakası yok altyapını kötüyse ping olucaktır her türlü evdeki altyapınız ne bakar mısınız?
Şurdanİnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
Neye evet?EVETt
Aslında var . En basitinden arkadaşım aynı altyapı ile türktelekom kullanırken maksimum 16mbps veriyorlarda ve pingi genel olarak oyunlarda çok yüksekti. Örneğin cs atıyorduk onunda benimde 80-90 pingimiz vardı. Yeni taahhüt bitmeden türknete geçti 50mbps hız verdiler şuanda pingi 48-50 arası .pingin turknetle çok alakası yok altyapını kötüyse ping olucaktır her türlü evdeki altyapınız ne bakar mısınız?
Şurdanİnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr