Neler Yeni

Acer laptop termal macun ve toz temizliği

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Dostlar şuan Acer nitro 5 laptop kullanıyorum. 2 seneye yakındır bakımı yapılmadı Laptopu servise gönderip termal macun ve toz temizliği yapılmasını isteyeceğim. Daha önce Acer servisi ile böyle bir talep için gönderen oldu mu? Termal macunu kendim göndersem onu kullanırlar mı?
Bunu almayı düşünüyorum

Bünyamina

80+ Platinum
Dostlar şuan Acer nitro 5 laptop kullanıyorum. 2 seneye yakındır bakımı yapılmadı Laptopu servise gönderip termal macun ve toz temizliği yapılmasını isteyeceğim. Daha önce Acer servisi ile böyle bir talep için gönderen oldu mu? Termal macunu kendim göndersem onu kullanırlar mı?
Bunu almayı düşünüyorum
Kendin yapsan nasıl olur ? 2 yıla çok az kaldıysa içini aç yaparsın 1 kaç video izleyip.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendin yapsan nasıl olur ? 2 yıla çok az kaldıysa içini aç yaparsın 1 kaç video izleyip.
Normalde kendim yapıyorum ancak izlediğim kadarıyla bir çok kablo söküyorsun. Bu yüzden riske atmak istemiyorum.

Bünyamina

80+ Platinum
Normalde kendim yapıyorum ancak izlediğim kadarıyla bir çok kablo söküyorsun. Bu yüzden riske atmak istemiyorum.
Riske atacağın bir şey yok. Kendine güven gerisi gelir. Bu son dediğim cümle çok önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,401
Üyeler
160,691
Son üye
AyBoOoO
Top Bottom