Neler Yeni

rat yedim ne yapmalıyım

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
beyler sa dün gece 9 10 civarları rat yedim gece adam oyun hesabını boşaltmış başka bişi yapdımı bilmiyorum sabah farkettim sonra direk sıfırladım yapmam gereken ne var şuan modemi sıfırlayayımmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide şifreler eline logolarak yani ben mesala hangi siteye girmişim girerken ne yapmışım vs mi görükür yoksa kayıtlı olanlarmı

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
beyler sa dün gece 9 10 civarları rat yedim gece adam oyun hesabını boşaltmış başka bişi yapdımı bilmiyorum sabah farkettim sonra direk sıfırladım yapmam gereken ne var şuan modemi sıfırlayayımmı
E posta olmak üzere bütün hesapların şifresini değiştir.

Hussein16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin

bide şifreler eline logolarak yani ben mesala hangi siteye girmişim girerken ne yapmışım vs mi görükür yoksa kayıtlı olanlarmı
eğer PC normal sıfırladıysan geçmez yeni Windows kuracaksın bu konuda youtubede videolar var detaylı izlersen yapabilirsin şifreleri değiştireceksiniz aklınıza ne geliyorsa yenileyin

Shourd

80+ Silver

git bitdefender kaspersky kur hesaplarının şifrelerini değiş diğer cihazları çıkar hesabından

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer PC normal sıfırladıysan geçmez yeni Windows kuracaksın bu konuda youtubede videolar var detaylı izlersen yapabilirsin şifreleri değiştireceksiniz aklınıza ne geliyorsa yenileyin
sıfırlama kısmından windowsu yeniden yükle demiştim olmazmı

git bitdefender kaspersky kur hesaplarının şifrelerini değiş diğer cihazları çıkar hesabından
malwarebytes indiriodum

malwarebytes ile tarattım 3 tane tehlike gördü o tehlikeleri kaldırdım şimdi bitdefender ile tarattım temiz gördü format atmaya gerek varmı sizce

Son düzenleme:

Hussein16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin
sıfırlama kısmından windowsu yeniden yükle demiştim olmazmı

malwarebytes indiriodum

malwarebytes ile tarattım 3 tane tehlike gördü o tehlikeleri kaldırdım şimdi bitdefender ile tarattım temiz gördü format atmaya gerek varmı sizce
Ben yediğimde flaşla yeni Windows attım bios menüsünden sıfırlayıp flahs bellekti Windows’u yüklemiştim öyle geçti benimki

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yediğimde flaşla yeni Windows attım bios menüsünden sıfırlayıp flahs bellekti Windows’u yüklemiştim öyle geçti benimki
flasha yüklenio windows atimmi format sıfırlamıştım ama işe yaramaz dediler

bazar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berk
ben de 3 saat önce yedim rat virüs dosyalarını acıp baktıgımda windows dosyaları da vardı windows defender.amdx gibi bütün uzantıları amdx ti format atıp sıfırdan windows kursam düzelir mi konu açıcaktım ama sanırım yeni üye olduğum için açamıyorum veya ben bulamadım bi bilgin varsa yardımcı olursan çok sevinirim

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe

Vanka hesaplarınızıda kontrol edin hocam

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Ben de hepsi konum ve iki aşamalı olduğu için discord twitter facebook patlamıştı, kaspersky sorunu çözdü

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
ben de 3 saat önce yedim rat virüs dosyalarını acıp baktıgımda windows dosyaları da vardı windows defender.amdx gibi bütün uzantıları amdx ti format atıp sıfırdan windows kursam düzelir mi konu açıcaktım ama sanırım yeni üye olduğum için açamıyorum veya ben bulamadım bi bilgin varsa yardımcı olursan çok sevinirim
kk usb varsa direkt siteden iso indirip usbye kur öyle yap

Top Bottom