Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Göktuğ DADAŞ
Apex'te sadece dock mu değişiyor?
Bir de bu Nordic MCU değil miydi ya, geçenki konuda nordic diye bahsediliyordu.
nordic olmadığını düşünüyoruz öyle cevapladı mağaza zaten apexin fotoğraflarda royuan yazıyor

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
Yağız Berk Özel

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Rıfat Avcı

ignotus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Joe
Ekstra indirim olarak geçiyordu bir de üstüne %20 sepette indirim kuponu daha verdi müşteri temsilcisi her şey dahil 860 TL’ye geldi. Herhalde daha ucuza şuan alınamazdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleUygulamadan mesajlar kısmını kontrol edin ekstra indirim seçeneğinde bu ürün çıkıyor ona uygulayın müşteri temsilcisinden özellikle Arap kökenli olsun %20 indirim talep edin yüksek fiyatlara almayın
hocam mesajlar kısmında sadece promosyonlar ve siparişler yazıyor %20 kuponu aldım ama diğer dediğini nasıl yapıcam

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,652
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
2. elden satarım dicemde kaç ayda satılır allah bilir
Değilsiniz malesef, çok değişik tipler gördüm bugün Temu sayesinde. kalp olayını bende fark ettim bugün birkaç kez, epttavm müşteri hizmetleri bunlardan iyidir, o derece bilgisiz ve kötüler.

Gelenle, Gidene çare yok hocam, sağlık olsun, Alman Panzeri gibi mouse sahibi oldun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
hasan
Ekstra indirim olarak geçiyordu bir de üstüne %20 sepette indirim kuponu daha verdi müşteri temsilcisi her şey dahil 860 TL’ye geldi. Herhalde daha ucuza şuan alınamazdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleUygulamadan mesajlar kısmını kontrol edin ekstra indirim seçeneğinde bu ürün çıkıyor ona uygulayın müşteri temsilcisinden özellikle Arap kökenli olsun %20 indirim talep edin yüksek fiyatlara almayın
Vergi dahil 614e geliyor bana

Amd34

80+ Silver
apexi alamadım ki pro geliyor, apex almak istiyorumda geldiğinde ne yapsam kararsız kaldım
Apex alamadıktan sonra iade edip ne alacaksın aynı paraya ürün yok ki TR'de

Aurelia

80+ Bronze
Top Bottom