Ultracı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 352
Gümrükte hoplatırlar beni valla. 3 fare 1 klavye614'e de alın hocam dengelersiniz zararı.
Gümrükte hoplatırlar beni valla. 3 fare 1 klavye614'e de alın hocam dengelersiniz zararı.
AJAZZ DKM200Hocam üstteki iki ürünün adı veya linki var mı
Roma mızragını gelince direk iade edicem destek vergi dahil iade olacağını söylüyor.Bana geldi ama Proyu roma mızrağı şeklinde aldım bir kere.Şuan isterem 614 e bir daha alabiliyorum.
hocam bende 2 tane pro aldım vallaha ama apex isterdim o dock için kötü bile olsa alırımSağolun hocam. Valla ben de çok memnunum renklerden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok fazla yabancı forumlarda konularını okudum Proda hiç şikayet yok ama Apex'de kimine sorunsuz kimine bağlantı problemli gitmiş. Hatta bağlantı problemi olan bazıları Dockun içini açmış alıcının üzerinde alüminyüm bir parça bulmuş o parçayı çıkarınca bağlantı probleminin çözüldüğünü söylemiş. Bağlantı probleminden kastım 2.4 Ghz'de sık sık kopmalar oluyormuş.
Ben şey duymuştum ilk iade sizde kalıyor diye deneyen var mı?Roma mızragını gelince direk iade edicem destek vergi dahil iade olacağını söylüyor.
kaç paraya geldi hocam 2 prohocam bende 2 tane pro aldım vallaha ama apex isterdim o dock için kötü bile olsa alırım![]()
Kuponunuz mu var hocam bende 1300 gözüküyorbende beyaz alıyorum galiba 1145tl tutuyo vergi ile birlikte
2 pro 1 de gözlük aldım 2 k gittikaç paraya geldi hocam 2 pro
Vergileri kesiyorlar galiba yaRoma mızragını gelince direk iade edicem destek vergi dahil iade olacağını söylüyor.
Yok royuan artık nordic yok niyeyse ajazz kendi sitesinde de güncellemiş royuan diyeApex'te sadece dock mu değişiyor?
Bir de bu Nordic MCU değil miydi ya, geçenki konuda nordic diye bahsediliyordu.