Spectre_zz
80+ Bronze
Vallaha ne yapicam bu klavyeyi bilmiyorum renk disinda her seyinden memnunum
Canim kardesim sence 30 euro ustu vermeyin diyorlarsa ustu siparis verirsen ne olur?Konuya yeni dahil oldum 30 Euro üstü sipraiş vermeyin diyorlar gördüğüm kadarıyla bir çok kişi yanına birşeyler de almış gümrükte sorun çıkarırlar mı sizce bende yanına başka bir şey almayı düşünüyorum 30 euroyu geçiyor
Çıkarmaz zaten fazlasını alamazsın temu izin vermiyor vergisiz 1070 TL üstü göndermiyorKonuya yeni dahil oldum 30 Euro üstü sipraiş vermeyin diyorlar gördüğüm kadarıyla bir çok kişi yanına birşeyler de almış gümrükte sorun çıkarırlar mı sizce bende yanına başka bir şey almayı düşünüyorum 30 euroyu geçiyor
Vergiyle geciyorsa sıkıntı yok ama ürünlerin toplam değeri vergisiz hali yani 30euroyu geciyorsa o zaman kalır.Konuya yeni dahil oldum 30 Euro üstü sipraiş vermeyin diyorlar gördüğüm kadarıyla bir çok kişi yanına birşeyler de almış gümrükte sorun çıkarırlar mı sizce bende yanına başka bir şey almayı düşünüyorum 30 euroyu geçiyor
Belki gümrükte üstüne ekstra vergi koyarlabilirlerdi ve gümrüğe para ödeyerek geçirebilirim mesela ne diyorsunCanim kardesim sence 30 euro ustu vermeyin diyorlarsa ustu siparis verirsen ne olur?
o kolpayı kim atmıştı ve o kolpa gerçek çıkarsa eğer bende fena koparımPembe renge özel Nordic gelse gülerim.
Turuncu bence en iyisi ama ben mavi tercih ettim.
Gumruge gidip musavir tutmaktan bahsediyorsan evet urunun 10 kati para odeyerek gecirebilirsinBelki gümrükte üstüne ekstra vergi koyarlabilirlerdi ve gümrüğe para ödeyerek geçirebilirim mesela ne diyorsun
Hacı ne uzattın kardeşim ne güzel anlatmış.Gumruge gidip musavir tutmaktan bahsediyorsan evet urunun 10 kati para odeyerek gecirebilirsin
Şunu öğrenmek istiyordum belki fazlasını da gönderebilirlerdi gümrük ile uğraşılırdı adamlar hiç göndermiyorlarmış.Çıkarmaz zaten fazlasını alamazsın temu izin vermiyor vergisiz 1070 TL üstü göndermiyor
Bi arkadaş demişti pembe yeni olduğu için Nordic demişti.o kolpayı kim atmıştı ve o kolpa gerçek çıkarsa eğer bende fena koparım
Eskiden olsa memur takibi ile olurdu ama artık sanal ortamda faturalandırma kısmında kısıtlı.Hacı ne uzattın kardeşim ne güzel anlatmış.
Şunu öğrenmek istiyordum belki fazlasını da gönderebilirlerdi gümrük ile uğraşılırdı adamlar hiç göndermiyorlarmış.