- Reaksiyon skoru
- 34
8k hz işlmciyi yormaktan başka bir şey degil max 4k 2k yeterlidirMerhabalar bir kablosuz mouse almayı düşünüyorum ve 1.5kya kapalı kutu ajazz aj159 pro 8k hz gördüm alınır mı?
8k hz işlmciyi yormaktan başka bir şey degil max 4k 2k yeterlidirMerhabalar bir kablosuz mouse almayı düşünüyorum ve 1.5kya kapalı kutu ajazz aj159 pro 8k hz gördüm alınır mı?
Hocam iyzico kartim yok, nekadar avantaj saglar, duruma gore kart cikarttirayim, deger mi. Cok karsima cikiyor daHayır iyzico ve parolpara kullanarak scyrox v6 al kesinlikle ajazz berbat çok kalitesiz
kart çıkarmana gerek yok hesap açman yetiyor iyzico ile öde dedikten sonra hesaba bağlı tel noyu gir kendi kartınla ödemeyi yap gelen cashbacki sanal kart oluşturup harcaHocam iyzico kartim yok, nekadar avantaj saglar, duruma gore kart cikarttirayim, deger mi. Cok karsima cikiyor da
Hocam tek iyzico oluyor mu yoksa parolapara hesabıda açmama gerek var mı?kart çıkarmana gerek yok hesap açman yetiyor iyzico ile öde dedikten sonra hesaba bağlı tel noyu gir kendi kartınla ödemeyi yap gelen cashbacki sanal kart oluşturup harca
tek iyzico oluyor parolapara ekstra cashback almak içinHocam tek iyzico oluyor mu yoksa parolapara hesabıda açmama gerek var mı?
Tamadır hocam çok teşekkür ederimtek iyzico oluyor parolapara ekstra cashback almak için
Hocam bir de scyrox v8 iyi mi?tek iyzico oluyor parolapara ekstra cashback almak için
bu bütçede el boyutunuza göre ggtr den scyrox v6/v8 tam olurTamadır hocam çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bir de scyrox v8 iyi mi?
Hocam 2 gün önce vxe r1se+ ve mousepad aldım. Sadece ıyzico kampanyalarına katıldım parolapara kullanmadım 1000tl cashback verdi.tek iyzico oluyor parolapara ekstra cashback almak için
Ben mousedan çok anlamadığım için bi sorayim dedimm Scyrox v8 shape alın diyen var vxe r1e de alın diyen varHocam 2 gün önce vxe r1se+ ve mousepad aldım. Sadece ıyzico kampanyalarına katıldım parolapara kullanmadım 1000tl cashback verdi.
Mouse bence gayet güzel tavsiye ederim
ben paw3395 se sensöre sahip fareye o kadar para vermem ayrıca palm tutuşa uygun olmayan bir mouse almamHocam 2 gün önce vxe r1se+ ve mousepad aldım. Sadece ıyzico kampanyalarına katıldım parolapara kullanmadım 1000tl cashback verdi.
Mouse bence gayet güzel tavsiye ederim
v6 ve v8 arasında sadece tutuş farkı var v8 v6 ya göre küçükBen mousedan çok anlamadığım için bi sorayim dedimm Scyrox v8 shape alın diyen var vxe r1e de alın diyen var
tek tutuş farkı ve boyut farkı mı var ona göre alacağımben paw3395 se sensöre sahip fareye o kadar para vermem ayrıca palm tutuşa uygun olmayan bir mouse almam
v6 ve v8 arasında sadece tutuş farkı var v8 v6 ya göre küçük
![]()
Scyrox V6 vs Scyrox V8 - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com