Ajazz aj159 pro 8k hz alınır Düzenleme :Evet karar verdim ve VXE R1 Pro Max alacağım dongle gerek var mıdır?

5 tane ajazz mouse aldım temudan hiçbirinde sorun çıkmadı çıktı diyenler ya bişeyini kurcalıyor. Vee ayrıca zaten bu teknolojik alet illaha çıkacak 1000 kişide 2-3 kişide çıkmış diye hepsi sorunlu değil aynı şey en ünlü razer markası içinde geçerli onlardada sorunlar çıkıyor hepsimi bozuk??
7 tane aldım sadece 1 tanesinde sağ tuş sıkıntılı geldi iadeye verdim sonra ki gün paramı yatırdılar

Merhabalar bir kablosuz mouse almayı düşünüyorum ve 1.5kya kapalı kutu ajazz aj159 pro 8k hz gördüm alınır mı?
Merhaba, ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım, Temu dan almıştım ve hatta 2 yedek de sağlam duruyor. Teknoloji biraz şans işi, benim başıma gelmedi ama bazı arkadaşlarıma arızalı denk geldiği oldu..

5 tane ajazz mouse aldım temudan hiçbirinde sorun çıkmadı çıktı diyenler ya bişeyini kurcalıyor. Vee ayrıca zaten bu teknolojik alet illaha çıkacak 1000 kişide 2-3 kişide çıkmış diye hepsi sorunlu değil aynı şey en ünlü razer markası içinde geçerli onlardada sorunlar çıkıyor hepsimi bozuk??
Ben zaten düşük bir ihtimal dedim. Ben aldım ve sorunlu geldi taktığım gibi. Araştırdım 2 kişi falan yaşamıştı sonra zamanla bu tarz sorun yaşayan kişilerin sayısı arttı. Arkadaş temu değilde sarı siteden aldığı için belki satıcı sorun çıkarabilir bu yüzden sadece bilgilendirdim ve emin ol ki bunun yerine scyrox alması çok daha iyi olur.

Kampanya fln bilmiyom parası gelen var gelmeyen var ,temu dan almayı dene 1k altına, olmazsa yinede alınır. Pazarlık yap 1300-1400 bıraksın
Bence de katılıyorum kendim de kullanıyorum 1300-1400e değebilecek bir ürün herkesin indirimi olmuyor veya herkese vermiyor dediğiniz gibi ben 1 ay uğraştım almak için

Alma wraith modellerine bak o fiyata vardır belki ama ajazz önermem

Düzeltme :aj179 proymuşyine 8khz
159 ve 179 arasında sadece boy farkı var 179 daha büyük 159 pro stoku çok olduğu için pazarlıkla 1200-1300 civarına indirilebilir pro da stok daha az olduğu için 1300 civarına anlaşamazsan alma parolapara cashback ile TR garantilisi 1440tlye geliyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyzico 500tl + %10/25 + parolapara 400tl cashback ile bunu da alabilirsiniz

Aldım 1 ay sonra kabloyla kullanmak zorunda kaldım.

6 aydır elimde ancak diğer mouse olarak scyrox v6 öneririm o malzeme olarak daha hoşuma gitti

Geri