Çözüldü✓ MCHOLSE L7 PRO 8K vs VXE R1 PRO MAX

Açıkçası mcu farkından dolayı r1 pro max derdim lakin fiyat farkı çok ve r1 pro max de dongle gerekiyordu
52840 mcuya sahip razer mouseum var RT mcunun 52840dan yana eksisi yok fazlası var ölçumlerde en düşük click latencyyi veriyor

vxe r1 (normal olan pro değil) ve l7 arasında son kararım hangisi olsun ? apex legends ve cs2 oynuyorum çoğunluk ile beken mcu çok sorun değil götürür seni derseniz vxe r1 yok sorun derseniz l7 alacağım aralarında da 900tl lik bi fark var

Düz vxe tercih etmezdim
L7 pronun altına bı skate çöz yeterli

Ekler

• IMG-20250415-WA0016.webp
    IMG-20250415-WA0016.webp
    91.8 KB · Hit: 58
Tamamdır l7 siparişi veriyorum o halde teşekkür ederim geri dönüşleriniz için

400 + 500 cashback geldi ama %10 iyzico gelmedi neden öyle oldu ?

Mcholse 7 aldım arkadaşlar bu 3 ü arasında kalan olursa diye güncelleyeyim tüy gibi hafif logitech 203 den geçtim sanki sadece elimi oynatıyormuşum gibi hissediyorum. Malzeme kalitesi aşırı güzel hissettiriyor bu arada almak isteyen gönül rahatlığı ile alabilir diye düşünüyorum gamigngent tr de cashbackler ile beraber 1200tl gibi bir şeye denk geliyor

Mcholse 7 aldım arkadaşlar bu 3 ü arasında kalan olursa diye güncelleyeyim tüy gibi hafif logitech 203 den geçtim sanki sadece elimi oynatıyormuşum gibi hissediyorum. Malzeme kalitesi aşırı güzel hissettiriyor bu arada almak isteyen gönül rahatlığı ile alabilir diye düşünüyorum gamigngent tr de cashbackler ile beraber 1200tl gibi bir şeye denk geliyor
hocam hayırlı olsun. benim sormak istediğim bu cashback işini nasıl yapıyoruz nakit olarak mı geri ödeniyor?

Arkadaşlar herkese merhaba ilk kez iyzico ve parolapara kampanyalarını kullanarak belirttiğim iki fareden birini alacağım birisi 1200tl diğeri 1000tl ye denk geliyor bu indirimler ile hangisini öneriyorsunuz ? Ek olarak vxe r1 pro maxin yanında 4k hz dongle gelmiyor sanırım o yüzden r1 pro max mi almak mantıklı yoksa düz vxe r1 mi daha mantıklı aralarınsa sadece swtich farkı var gibi gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim.
hocam bende r1 pro ile l7 arasında kaldım sorun yaşadın mı memnun musun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,060
Son üye
jamalshengor
Geri