52840 mcuya sahip razer mouseum var RT mcunun 52840dan yana eksisi yok fazlası var ölçumlerde en düşük click latencyyi veriyorAçıkçası mcu farkından dolayı r1 pro max derdim lakin fiyat farkı çok ve r1 pro max de dongle gerekiyordu
52840 mcuya sahip razer mouseum var RT mcunun 52840dan yana eksisi yok fazlası var ölçumlerde en düşük click latencyyi veriyorAçıkçası mcu farkından dolayı r1 pro max derdim lakin fiyat farkı çok ve r1 pro max de dongle gerekiyordu
hocam hayırlı olsun. benim sormak istediğim bu cashback işini nasıl yapıyoruz nakit olarak mı geri ödeniyor?Mcholse 7 aldım arkadaşlar bu 3 ü arasında kalan olursa diye güncelleyeyim tüy gibi hafif logitech 203 den geçtim sanki sadece elimi oynatıyormuşum gibi hissediyorum. Malzeme kalitesi aşırı güzel hissettiriyor bu arada almak isteyen gönül rahatlığı ile alabilir diye düşünüyorum gamigngent tr de cashbackler ile beraber 1200tl gibi bir şeye denk geliyor
iyziconun parası nakit ödenmiyor ama paralopara nakit ödüyor geri, iyzicoyuda internette baya bir yerde kullanabilirsin sorun yokhocam hayırlı olsun. benim sormak istediğim bu cashback işini nasıl yapıyoruz nakit olarak mı geri ödeniyor?
hocam bende r1 pro ile l7 arasında kaldım sorun yaşadın mı memnun musunArkadaşlar herkese merhaba ilk kez iyzico ve parolapara kampanyalarını kullanarak belirttiğim iki fareden birini alacağım birisi 1200tl diğeri 1000tl ye denk geliyor bu indirimler ile hangisini öneriyorsunuz ? Ek olarak vxe r1 pro maxin yanında 4k hz dongle gelmiyor sanırım o yüzden r1 pro max mi almak mantıklı yoksa düz vxe r1 mi daha mantıklı aralarınsa sadece swtich farkı var gibi gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim.
hayır l7 aldım aşırı memnunum dostum gönül rahatlığı ile alabilrsin herhangi bir sorun yokhocam bende r1 pro ile l7 arasında kaldım sorun yaşadın mı memnun musun
Tamamdırhayır l7 aldım aşırı memnunum dostum gönül rahatlığı ile alabilrsin herhangi bir sorun yok