Neler Yeni

TÜRK FUTBOLU NEDEN KALİTESİZ?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
ayrıca bizde kendi şehir takımını tutan insan sayısı çok az herkes 3 büyük istanbul takımını tutuyor ben eskişehirli olarak eskişehir sporu destekliyorum. Bu dediğim sistemi şuan bursa spor yapıyor bir tek adamlar hala maçlara gidiyor hala destekliyor bu iş böyle olmalı sizin burda bjk gs fb gibi takımları tutmanızın bir manası yok zaten kendileri finansal olarak çok üst seviyede diğer takımlarımaza göre buda çok büyük bir fark oluşturuyor alt takımlarla üst takımlar arasında

Altyapı Eksiklikleri
Yönetim Sorunları
Yabancı Oyuncu Sınırı
Taktiksel Yetersizlik
Psikolojik Faktörler

bunların her biride bukadar kalitesiz yapıyor ve sürekli türkiyenin en güçlü takımlarının oynaması ile artık sıkmaya başladı zaten bende buyüzden bein üyeliğimi çektim.
Bence en iyi ve en açıklayıcı cevap buydu herkese cevaplarından dolayı teşekkürler inşallah bir ümit yakında bizde yeni Premier Lig oluruz(🤲)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca bizde kendi şehir takımını tutan insan sayısı çok az herkes 3 büyük istanbul takımını tutuyor ben eskişehirli olarak eskişehir sporu destekliyorum. Bu dediğim sistemi şuan bursa spor yapıyor bir tek adamlar hala maçlara gidiyor hala destekliyor bu iş böyle olmalı sizin burda bjk gs fb gibi takımları tutmanızın bir manası yok zaten kendileri finansal olarak çok üst seviyede diğer takımlarımaza göre buda çok büyük bir fark oluşturuyor alt takımlarla üst takımlar arasında
O da var tabi ama sorunda şu kendi şehir takımı da ya BAL Ligi'nde ya da sonuncu sıra takımı ondan dolayı da desteklemeyen var.

eneskaya6

80+ Silver
Futbolun içinde siyaset var o yüzden gelişmiyor gelismesi engelleniyor. En basiti son 2 sezondur ali koc ve acun.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Bence en iyi ve en açıklayıcı cevap buydu herkese cevaplarından dolayı teşekkürler inşallah bir ümit yakında bizde yeni Premier Lig oluruz(🤲)
Mesaj otomatik birleştirildi:

O da var tabi ama sorunda şu kendi şehir takımı da ya BAL Ligi'nde ya da sonuncu sıra takımı ondan dolayı da desteklemeyen var.
işte bizde böyle bir olay var adamlar 4. ligdeki takımı bile şehir takımı diye desteklerken bizde bu takım balda bu takım 3. ligde demekle olmaz zaten bilet fiyatları yüksek değil gidip izlemekten çekinmemek lazım futbol böyle gelişen bir şey finansal bulamayan şehir takımını sen finansa etmezsen olmaz genç adamda yetişmez liginde kalite artmaz

iamyuso31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Yöndemli
Türk basını ve taraftarları sabırsız. Tüm başkanlar ve çoğu taraftarlar günü kurtarma peşinde. 1 sezonda 20 takımdan 16-17 si hoca değişikliğine gidiyor kimisi yeri geliyor 1 sezonda 4-5 hoca değiştiriyo. Başarı için potansiyelli hoca/sabırlı yönetim ve taraftar lazım. Böyle olunca zaten anadolu kulüpleri istikrar sağlayamadığı için bütçesi yüksek takımlara karşı direnemiyolar bu da rekabeti ve haliyle kaliteyi düşürüyor. Bütçesi yüksek takımlar zaten 1 sezon boyunca 38 maçtan 6 sında çekişmeli maçlara yani derbilere çıkıyolar sonucunda kalan 32 maçı güle oynaya oynuyolar. Sonrasında orta halli avrupa takımlarına direnç gösteremiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,982
Üyeler
161,368
Son üye
ÖmerBeyler
Top Bottom