Neler Yeni

🔥İndirim UYAN AHALİ AJAZZ AJ159 APEX TEKRARDAN STOKTA

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
0 liraya ve hatta vergi'yi temuya kaktırma taktiğim de var ama artık paylaşmıcam rehber konu açıyoz adamlar reklam yapıyon diyolar konuyu siliyolar. Ayrıca ürün alıyorsunuz kredi geri alıyorsunuz ortalama 400 liraya kadar kredi veriyolar temu mesela şu an.
Hocam bizide dm den bilgilendirebilir misin sana zahmet

GirayHan

80+ Platinum
1 tane ürün alacağım diye sonra sonsuza kadar ülkeyi banlasınlar değil mi? Neden bizim halk böyle art niyetli düşünür
hocam anlatmak istediğim taktik çok kalkıpta tüketiciyi zora sokacak taktikleri zaten paylaşmıyordum. legal olanlarda bahsediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Eren Cengiz
0 liraya ve hatta vergi'yi temuya kaktırma taktiğim de var ama artık paylaşmıcam rehber konu açıyoz adamlar reklam yapıyon diyolar konuyu siliyolar. Ayrıca ürün alıyorsunuz kredi geri alıyorsunuz ortalama 400 liraya kadar kredi veriyolar temu mesela şu an.
Dostum sana mesaj yazamiyorum acar misin ozelini

GirayHan

80+ Platinum
Uygunsuz davranış

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
murat
nasıl alıyoruz onu ya klavye ve apexi aldım iade alabilir miyim

GirayHan

80+ Platinum
nasıl alıyoruz onu ya klavye ve apexi aldım iade alabilir miyim
legal olan şeyleri paylaşırım sadece dostum. illegal olanları paylaşmam. legal olan şu an yeni kullanıcı 0TL ürün alabiliyorsun ek olarak kredi bonusu alabiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok senin gibilerdir zamanında bir sürü yurtdışı sitelere de aynısını yaptınız hepsi trye kapandı utanmadan yazıyor birde
yok yok babandır kelkenez. yanımda mıydın yaparken yaptığımı ispatlayamazsan ? boş yapma işine bak

Tetrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rauf
Hocam bu taktiğiniz için yeni hesap mı lazım şuan eski hesabım var hiç satın almadım indirim kartıyla pro 616 lira. Dm'den bana anlatabilirsiniz.

GirayHan

80+ Platinum
legal olan şeyleri paylaşırım sadece dostum. illegal olanları paylaşmam. legal olan şu an yeni kullanıcı 0TL ürün alabiliyorsun ek olarak kredi bonusu alabiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok yok babandır kelkenez. yanımda mıydın yaparken yaptığımı ispatlayamazsan ? boş yapma işine bak
ağzınla itiraf ettirmişsin temuya kaktırma demişsin hala utanmadan yazıyor yüzsüzlüğe bak

Orix

80+
250 sayfa olmuş bu meret nedir bu kadar kaliteli mi ki hâlâ konusu dönüyor anlamadım. Sayfayı ne zaman açsam en üstte. yada boş yorumlar dönüyor.

Top Bottom