Neler Yeni

Schneider marka akım korumalı priz alınır mı?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan GÖKALP
https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-6-li-akim-korumali-priz-pm6-gr-pm-hrspm6gr
https://www.hepsiburada.com/schneid...orumali-priz-pm5-gr-p-HRSPM5-GR?magaza=Ar-Tek
Yukardaki 2 prizden 5li olanı almak istiyorum ama 6lı olanı almak daha mantıklı olur mu?Yoksa farketmez mi?Bilgisayarı kesintiden korusun yeterli.
Schneider elektrik konusunda çok köklü bir markadır sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ama kesintilerde bilgisayara bir şey olsun istemiyorsanız UPS almanız sizin için daha mantıklı ben de maddi olarak sıkıntıdan çıktığımda alacağım 😂

Gurkanpiro

80+ Gold
Schneider elektrik konusunda çok köklü bir markadır sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ama kesintilerde bilgisayara bir şey olsun istemiyorsanız UPS almanız sizin için daha mantıklı ben de maddi olarak sıkıntıdan çıktığımda alacağım 😂
kalıtelı psun varsa artı akım korumalı prız fazla sıkıntı cıkarmaz ups fanteziye kacıyor

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Talat

Alperen29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Dağdelen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende öyle yapıcam şuanlık bilgisayarı yeni dizdim para bitti şuanlık idare etsin yeterli kafasındayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC yi korumak ıcın bunlara gerek yok kaliteli bir psu varsa o yeterli power in kendi koruyucusu var..
Msi a850gl kullanıyorum korumaları var.

kalıtelı psun varsa artı akım korumalı prız fazla sıkıntı cıkarmaz ups fanteziye kacıyor
Banada ups biraz daha profesyonel geliyor ama elektrik gittiğinde garanti korunma yolu diye herkes öyle diyor.Elektrik gitmesi okadar büyük sorun gibi gelmiyor bana.

Gurkanpiro

80+ Gold
Hocam bende öyle yapıcam şuanlık bilgisayarı yeni dizdim para bitti şuanlık idare etsin yeterli kafasındayım.

Msi a850gl kullanıyorum korumaları var.

Banada ups biraz daha profesyonel geliyor ama elektrik gittiğinde garanti korunma yolu diye herkes öyle diyor.Elektrik gitmesi okadar büyük sorun gibi gelmiyor bana.
nerdeyse 3 5 kere gitmiştir allahın cezası powerboosta hayla bısey olmadı

Alperen29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Dağdelen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nerdeyse 3 5 kere gitmiştir allahın cezası powerboosta hayla bısey olmadı
Hocam benim ismini bile bilmediğim power supply yüzlerce kez gitmiştir.En ufak bir zararı bile olmadı.Ya insanlar çok şansız yada ben çok şanslıyım.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan GÖKALP
Kardeşim şimdi 2-3 k ya ups alıp garantiye almak varken 60k şık PC Yi riske atmak mantıklı değil bence. Evet PSU larda da var artık akım koruma ama kaçırabiliyor

Top Bottom