Olur mu iskender yenir o fiyataArkadaş daha sonrasını bamya olarak yada malum aleti yerden toplamak istiyor sanırsam. Hepatit a-b-c-d-e-f-g ne varsa kapmak istiyor.
Olur mu iskender yenir o fiyataArkadaş daha sonrasını bamya olarak yada malum aleti yerden toplamak istiyor sanırsam. Hepatit a-b-c-d-e-f-g ne varsa kapmak istiyor.
BOŞ MU NEEEEEEEEEEEEEEEEENe abaza milletiz be boş bir ürün buna verilen paraya yazık gidip iskender yerim daha iyi
BOŞ MU NEEEEEEEEEEEEEEEEE
YARARLARI
9 AY SONRA BİR İNGA İNGA SESİNİ ENGELLİYOR VE 9 AY BOYUNCA CAT CUT PAT DEVAM
Kardeşim ben hayatımda kız düşkünü biri olmadım zina da yapmadım zaten günahlarımız çok birde büyük günaha girmenin hiçbir mantığı yok 1/2 saatlik zevk uğruna gidin enerjinizi başka alanlarda atın spor branşlarına gidin bana öre bomboş bişey bir Müslüman olarak da zinadan kaçınırım buyurun yapmak isteyen yapsın tutan yokBOŞ MU NEEEEEEEEEEEEEEEEE
YARARLARI
9 AY SONRA BİR İNGA İNGA SESİNİ ENGELLİYOR VE 9 AY BOYUNCA CAT CUT PAT DEVAM
hepatit sence önemlimi sadece c tehlikeli azÇocuk önemli değil aldırırsın falan çözümü var. @Farex in dediği gibi Hepatit a-b-c-d-e-f-g ne varsa hepsini kapar kfkadfha
virgin povNe abaza milletiz be boş bir ürün buna verilen paraya yazık gidip iskender yerim daha iyi
1.5 bol tereyağlı ye de yaptığın spor iyice boşa gitsin bir daha böyle fotoları zor atarsınNe abaza milletiz be boş bir ürün buna verilen paraya yazık gidip iskender yerim daha iyi
peki herhangi bir prezervatifin önündeKardeşim ben hayatımda kız düşkünü biri olmadım zina da yapmadım zaten günahlarımız çok birde büyük günaha girmenin hiçbir mantığı yok 1/2 saatlik zevk uğruna gidin enerjinizi başka alanlarda atın spor branşlarına gidin bana öre bomboş bişey bir Müslüman olarak da zinadan kaçınırım buyurun yapmak isteyen yapsın tutan yok
olm adama niye soruyon çayı püskürttümPOKJPSOFGKJSPOFGHJSOFPHJKSP@Kürşat K.T.K Hocam alınır mı ? 2 li baya uyguna geliyor sanırım.
yarın öbürgün balon yerine karın şilerse görürüm ben senibence gereksiz balon şişirmek için bu kadar para verilmez.