Neler Yeni

İphone kişisel bağlantı noktası oluşturma.

Çikilob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ufuk Türkan
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak bugün android işletim sistemi kullanan bir arkadaşım bağlı olduğu Wİ-Fİ ağını telefonda bulunan bir özellik sayesinde internet paylaşımına açtığını gördüm şaşırarak nasıl yaptığını sordum gösterdi ancak bu özelliği iphone da bulamadım başka bir adı falan mı var yoksa iphone da bu özellik yok mu

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak bugün android işletim sistemi kullanan bir arkadaşım bağlı olduğu Wİ-Fİ ağını telefonda bulunan bir özellik sayesinde internet paylaşımına açtığını gördüm şaşırarak nasıl yaptığını sordum gösterdi ancak bu özelliği iphone da bulamadım başka bir adı falan mı var yoksa iphone da bu özellik yok mu
Benim bildiğim artık wi-fi paylaşıma açılmıyor. Eski telefonumda custom rom vardı açılıyordu.

Çikilob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ufuk Türkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bildiğim artık wi-fi paylaşıma açılmıyor. Eski telefonumda custom rom vardı açılıyordu.
İPhoneda mı açılmıyor sadece çünkü android kullanan arkadaşların hepsinde var

1905

80+ Silver
wifiye bağlıyken hotspot paylaşımı açın belki olur.. androidde bu şekilde kullanılabiliyor.

Çikilob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ufuk Türkan
  • Üzgün
Reaksiyonlar: 1905
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUSTAFA TAŞBENT
hocam ıphone onu yapacak bir şey illaki vardır herhangi bir uygulama ama ıphone bildiğiniz üzere kapalı kaynak kodlu birr yazılıma sahip ve ayrıca bulabilirsiniz ama uğraşırsınız haberiniz olsun o kadar uğraşmaya değmez

Çikilob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ufuk Türkan
Evet işte artık o androidlerde de yok. Arkadaşlarının telefon modeli nedir?
Hatırlamıyorum ama son model telefonlardan değişlerdi en az 4 5 yıllık varlar.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Benim cihazda da oluyor yeni farkettim. Ama arkadaşin cihazda olmuyor wifi otomatik kapanıyor. Cihazdan cihaza değişiyor sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatırlamıyorum ama son model telefonlardan değişlerdi en az 4 5 yıllık varlar.
Evet sanırım güvenlikten dolayı olmuyor. İnsanlar şifresini bilmediği ağlara bağlanmasın diye.

Top Bottom