N11
8500 TL VERİRİM DERSENbu fiyata en iyisi bu mu arkadaşlar almayı düşünüyorum
hocam xiaomi olması lazım ses kayıt için endonezya romunu yüklemem lazım ayrıca depolamasıda benim için çok önemli 256 tam aradığım sizce değer mi vericem 8.5k çünkü galiba getirin kendi kartına taksit çokmuş8500 TL VERİRİM DERSEN
şahsi olarak tasarımını beğenmesem de
SAMSUNG GALAXY M34 5G 6/128 daha iyi bir seçenek duruyor
peki bu yüklemek istediğiniz rom için herhangi bir android sürümü alt limiti var mıhocam xiaomi olması lazım ses kayıt için endonezya romunu yüklemem lazım ayrıca depolamasıda benim için çok önemli 256 tam aradığım sizce değer mi vericem 8.5k çünkü galiba getirin kendi kartına taksit çokmuş
hocam endonzya romu resmi rom bu telefonda endonezya romu var evet galiba tüm xiaomilerde rom var sıkıntı olmaz bu arada teşşekürler yardımınız için endonezya romunu ses kaydetme için istiyorum aslında şu anki telefon note 9 pro 64 lük 64 çok az geldi bana o yüzden 256 geçicempeki bu yüklemek istediğiniz rom için herhangi bir android sürümü alt limiti var mı
ona göre 8500-8600 tl ye kadar xioami 256 gb modellerine bakacam
hocam öneriniz varmı acaba bu kasım indirimlerindeeMMC 5.1 denen çöp depolaması var, yarı parası bile etmez.
hocam öneriniz varmı acaba bu kasım indirimlerinde
12 nm işlemci ve eMMC depolama biçimi var. Alınmaz. Bu telefon yerine Samsung M34 alabilirsiniz.