burak124
80+
Son düzenleme:
Napsın adam tüm piyasayı karşılaştırıp öyle mi paylaşsın ? boş boş yorum yapıyorsunhttps://amzn.eu/d/8gXmKla Şu arkadaş varken bu Laptop’un yüzüne bakılmaz konu açmak için konu açıyorsunuz
Ya dalga mı geçiyorsun adam bugün 3-4 tane laptop paylaşmış biri bile düzgün indirim değilNapsın adam tüm piyasayı karşılaştırıp öyle mi paylaşsın ? boş boş yorum yapıyorsun
Victusun neyini seviyorsunuz?Bana plastiği kalitesiz geldi ve fan sesi süpürge sesi gibi aceri düşünüyorum ama victuslar özellik olarak daha iyi gibi duruyor.Pişman olur muyum alsam?
Çok evet arkadas atmak icin atmisDdr4 ram, 75w ekran kartına bu fiyat çok değil mi?
EvetNapsın adam tüm piyasayı karşılaştırıp öyle mi paylaşsın ? boş boş yorum yapıyorsun
victus hakkında öyle düşünüyorsan haklısın malzemesi dandik ama fan sesi konusunda yanılıyorsun fanı sessiz çalışıyor. Asıl süpürge gibi çalışan acer. Acer in o kadar yüksek bir fan sesi var ki dayanamazsın.Victusun neyini seviyorsunuz?Bana plastiği kalitesiz geldi ve fan sesi süpürge sesi gibi aceri düşünüyorum ama victuslar özellik olarak daha iyi gibi duruyor.Pişman olur muyum alsam?