Neler Yeni

Pc Dongle Bağlantı Kopuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Beyaz
Arkadaşlar concort diye bir dongle kullanıyorum satın almadım bir yerden buldum daha yeni Xbox kontrolcüsü aldım ve bu dongle üzerinde kullanırken hep bağlantı kopuyor bağlanırken sıkıntı yaşıyorum görmüyor kolu ve ayrıca kulaklığım bozulduğundan JBL kulaklık kullanıyorum bilgisayarda ikisini beraber kullanmak daha da sıkıntı sesi gidip geliyor böyle saniyelik nasıl düzeltebilirim bunu.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
Driver falan güncelleştirmeyi deneyebilirsin. Aygıt yöneticisinden driver tarayıp oradan olmazsa üreticinin sitesindeki driver'a bakabilirsin. USB portunu değiştirip deneyebilirsin. Bunlardan sonra sorun devam ediyorsa bluetooth cihazlarını telefona bağlayıp bir kontrol et hocam cihazlarda sorun var mı diye. Cihazlarda da sorun yoksa;

https://www.amazon.com.tr/dp/B098K3...333&creativeASIN=B098K3H92Z&linkCode=asn&th=1

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Beyaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver falan güncelleştirmeyi deneyebilirsin. Aygıt yöneticisinden driver tarayıp oradan olmazsa üreticinin sitesindeki driver'a bakabilirsin. USB portunu değiştirip deneyebilirsin. Bunlardan sonra sorun devam ediyorsa bluetooth cihazlarını telefona bağlayıp bir kontrol et hocam cihazlarda sorun var mı diye. Cihazlarda da sorun yoksa;

https://www.amazon.com.tr/dp/B098K3...333&creativeASIN=B098K3H92Z&linkCode=asn&th=1
Hocam baya kötü bi dognle galiba bu linkte attığınızı aldım bide onla deniyim.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
Hocam baya kötü bi dognle galiba bu linkte attığınızı aldım bide onla deniyim.
Evet hocam bu attığım çok daha kaliteli bir cihazdır. Bu fiyata en iyi dongle bu. Hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,724
Üyeler
165,579
Son üye
FeaRMe
Top Bottom