Neler Yeni

Samsung S24 alınır mı

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Serkan
Ben apple manyağı biri değilim fakat ülkedeki apple çılgınlığı ve yazılım bütünlüğü olarak apple bana çok tatlı geliyor, memur çocuğuydum düne kadar, android telefonların dibine kadar araştırıp en ince ayrıntısını bilir, apple cihazları geride olduğunu düşünüp kötülerdim :p İşimde biraz yükselince elime para geçti, iphone 15'e geçtim, kız arkadaşım ve arkadaşım iphone 13 kullanıyor. Arayüz akıcılığı ve hissiyat olarak cihazlar aynı. Değer de koruyor meret. Konu açtım bak pil kötü gidiyor diye, 9 saat ekran süresi alıyormuşum. Dertsizlikten dert arıyor insan bu cihazlarda ama yok gibi.
peki hocam bu fiyat bandında hangisini önerirsin 41-43 bin bütçem var uzun süre kullanmak istiyorum

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Samsunga dönesim yok benim, ultra cihazlar baya gelişmişler fakat pahalılar. Iphone 14 alırdım herhalde, zaten ben onu alacaktım ama baktım para sağlam, dedim alayım pahalı bir tane altın faizi gibi artıyor fiyatı, satar iphone yükselte yükselte yıllarca devam ederim dedim 15 aldım. Iphone 14 düşünülebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha dersen 43 bin vereceğim 60hz filan olacak ıh dersen s23 makul, ha bir de orta segmentte honor 200 vardı, ama çin telefonu o, takdiri sana kalmış.

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Serkan
Samsunga dönesim yok benim, ultra cihazlar baya gelişmişler fakat pahalılar. Iphone 14 alırdım herhalde, zaten ben onu alacaktım ama baktım para sağlam, dedim alayım pahalı bir tane altın faizi gibi artıyor fiyatı, satar iphone yükselte yükselte yıllarca devam ederim dedim 15 aldım. Iphone 14 düşünülebilir.

Ha dersen 43 bin vereceğim 60hz filan olacak ıh dersen s23 makul, ha bir de orta segmentte honor 200 vardı, ama çin telefonu o, takdiri sana kalmış.
tamamdır hocam eline koluna sağlık, çok teşekkürler

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Macbook ile iphone çok işlevseller bu arada. İşten verilen bilgisayar son anda mac olmaktan çıktı biraz kullanabildim ondan fakat aklımı yitirdim entegrasyonu görünce. Çok iyi bir ekosistem.

tamamdır hocam eline koluna sağlık, çok teşekkürler
Rica ederim. Umarım kendine uygununu alırsın.

PNSHER

80+ Bronze
Aciliyeti varsa alınabilir ama S25 beklemek daha mantıklı geliyor. Yeni SD 8 elite işlemcisiyle bayağı uzun ömürlü bir cihaz olur.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Görkem çetinkaya
Dostlar, S24 almayı düşünüyorum, çok büyük telefon istemiyorum o yüzden S24+ düşünmüyorum, Xiaomi de düşünüyorum, teşekkürler, iyi forumlar.
S25 cikicak biraz bekle istersen. O cihaz soylendigi gibi cikarsa cok saglam olacak

Bu demek değil ki bu cihaz kötü, ama s24'ün s23 üzerine bir şey kattığını göremedim ben, kamerada da bilmem hangi sensör değişti ya da şu ekran şu kadar nit parlak oldu gibi şeyler dışında önceki seri ile fark göremedim hiç. S23 sanırım snapdragon işlemci ile geldi Türkiye'ye. Google Android donanım testlerini snapdragon ve tensor işlemciler üzerinde yaparak kalite kontrol sağlıyor. S23 düşünseniz paranız cebinizde kalabilir.

Ben kapitalizm kölesi olarak İphone 15'e geçtim. Bu fiyat bandında alabileceğiniz cihaz iphone 13, o da 2021 cihazı zaten. Ya da iphone 14 de biraz sıkılarak düşünülebilir. Enterprise oluyor Apple ürünleri, bankacılık veya benim gibi yazılım işleri gereksinimlerinden muafsanız apple cihaz düşünmeyin bile.
60hz ekrani var dostum ip15 i hala nasil ovebiliyorsunuz. Hani pro desen anlicamda inanilmazsiniz.

efemiller

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Efe İlbey Turan
pil olarak beni idare etmesi lazım ama son çıkan bütün telefonların bataryası çok iyi değil zaten. Exynos işlemci olduğu için mi ısınıyor acaba

hangisi için dediniz hocam?
Ondan dolayı muhtemelen youtubedaki test videolarında snapdragonlu modelin şarjı daha iyi gidiyor.

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
S25 cikicak biraz bekle istersen. O cihaz soylendigi gibi cikarsa cok saglam olacak

60hz ekrani var dostum ip15 i hala nasil ovebiliyorsunuz. Hani pro desen anlicamda inanilmazsiniz.
Tam olarak bunu özetledim ben önceki mesajda. 60 hz ekran 120 olsa ne olacak. Evde 144hz monitör var ne kadar oyun oynadım cihazda gözüm 60 hz görmez oldu bir süre. Şuan cahil mi oldum 60 hz kullanmaya geri dönerek? İnanılmaz olan sizin beklentileriniz.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,973
İsim
göksel yurtcan
Tam olarak bunu özetledim ben önceki mesajda. 60 hz ekran 120 olsa ne olacak. Evde 144hz monitör var ne kadar oyun oynadım cihazda gözüm 60 hz görmez oldu bir süre. Şuan cahil mi oldum 60 hz kullanmaya geri dönerek? İnanılmaz olan sizin beklentileriniz.
dostum sen 60hz kullanmaya devam et tonla para veriliyor bu cihazlara bir zahmet bazı özelliklerden mahrum kalınmasın benim 10.000tlye aldığım oneplus 9 proda 120hz ekran var ki arayüzüde apple kadar iyi sanırım siz pek anlamıyorsunuz bu işten bilgisayarımda 60hz kullanıyorum ama 14yıllık bir monitörle

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
dostum sen 60hz kullanmaya devam et tonla para veriliyor bu cihazlara bir zahmet bazı özelliklerden mahrum kalınmasın benim 10.000tlye aldığım oneplus 9 proda 120hz ekran var ki arayüzüde apple kadar iyi sanırım siz pek anlamıyorsunuz bu işten bilgisayarımda 60hz kullanıyorum ama 14yıllık bir monitörle
Kalkıp tonla kelime dökmeye gerek yok, enterprise kısımda herkes Apple kullanıyor hepimiz keriz oluyoruz alt kullanıcı ise en akıllı oluyor o zaman 🫠 Oneplus 5 ve 7 pro da kullandım, bilgimden şüphen olmasın.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,973
İsim
göksel yurtcan
Kalkıp tonla kelime dökmeye gerek yok, enterprise kısımda herkes Apple kullanıyor hepimiz keriz oluyoruz alt kullanıcı ise en akıllı oluyor o zaman 🫠 Oneplus 5 ve 7 pro da kullandım, bilgimden şüphen olmasın.
Enterprise dediğiniz insanlar telefonlarını bizim gibi ''alt kullanıcılar'' kadar aktif ve efektif kullanmadıklarını pek akledemiyorsunuz galiba sizinle pek konuşmaya gerek yok Fanboysunuz siz laf anlamazsınız

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Enterprise dediğiniz insanlar telefonlarını bizim gibi ''alt kullanıcılar'' kadar aktif ve efektif kullanmadıklarını pek akledemiyorsunuz galiba sizinle pek konuşmaya gerek yok Fanboysunuz siz laf anlamazsınız
3. ve 2. müşteri diye bir kavram var. Alt kullanıcı kelimesi sizi yermek için değil. "Fanboy" kelimesi de komik olmuş, siz keyfinize göre takılın :)

Ben müşteriler ile konuşma ve bazı VPN'ler ve servisler için Iphone'a geçmek zorunda kaldım. İş için Macbook'a geçmek gibi bir durumum da oldu. Şuan Linux'tan yazıyorum. "Fanboy" olarak yazdığımı düşünmüyorum pek, öyle midir sence?

Top Bottom