Neler Yeni

Yardım AOC 24g4x ALMAYIN ALDIRTMAYIN (EN AZINDAN Bİ SÜRE)

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Evren AYDIN
ben iade talep etmedim,onarım veya değişim dedim sonuçta bu ürünün 3 yıl garantisi var kronikse 1 aya kalmaz yine sorun verecektir.iade etse aldğım fiyata alacak monitör yok zaten,en kötü 3 kere servise gider sonrasında kronik sorundan dolayı üst model ile değişim talep ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alma reis aynı sorun bende de oldu 26.günde arızalandı iade ettim amazondan

allahtan amazondan almıştım 2 hafta içersinde para iademi yaptılar samsung g4 bekliyorum vallaha önerebiliceğiniz monitör varsa söyleyin

https://www.hepsiburada.com/lg-24-u...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.96.8 bunu almayı düşünüyorum
iade edilince alacağınız monitördede ölü piksel veya garantiye göndereceğinizin garantisi varmı ? geçenlerden 2k asus aldık 11 bine ölü piksel çıktı uğraş şimdi :)

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murathan
Arkadaşlar bunun ile LG Ultragear 24GS65F-B arasında kaldım sizce hangisi alınır?

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Valla ben daha 10 gün olmuşken arızalanadı iade istiyorum diye not yazdım dediğim gibiyse servissiz falan iade yapmaları lazım
Yan çizmeye çalışırlar öyle bişey yok deseler bile hakkını bildiğini belli et.

Valla ben daha 10 gün olmuşken arızalanadı iade istiyorum diye not yazdım dediğim gibiyse servissiz falan iade yapmaları lazım
Hatta 15 günlük süre icerisindeyse direk cayma hakkını kullan. Ona karşı çıkamazlar. Arizasindan Felan bahsetmene gerek bile yok. Performansı tatmin etmedi bile desen iade hakkın var ilk 15 içerisinde (online alışveriş için geçerli) mağazadan aldığında mağazada teşhir ürününde test ederek görerek aldığın için bu hakkın olmuyor diye biliyorum eğer mağazada teshirde var ise o ürün

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Yan çizmeye çalışırlar öyle bişey yok deseler bile hakkını bildiğini belli et.

Hatta 15 günlük süre icerisindeyse direk cayma hakkını kullan. Ona karşı çıkamazlar. Arizasindan Felan bahsetmene gerek bile yok. Performansı tatmin etmedi bile desen iade hakkın var ilk 15 içerisinde (online alışveriş için geçerli) mağazadan aldığında mağazada teşhir ürününde test ederek görerek aldığın için bu hakkın olmuyor diye biliyorum eğer mağazada teshirde var ise o ürün
Çoktan yazdım arızalı olduğunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
iade çıkarttılar banada bende değişim istedim bakalım ne sunacaklar
25G3ZM gelecek eline ben kullanıyorum şuanda güzel monitör VA olmasına rağmen iş görüyor gerçi sen HB den değişmişsin ben servisten değiştim onlar yapmayınca

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Evren AYDIN
25G3ZM gelecek eline ben kullanıyorum şuanda güzel monitör VA olmasına rağmen iş görüyor gerçi sen HB den değişmişsin ben servisten değiştim onlar yapmayınca
Va istemem ilerde ghost sorunu çok oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,368
Üyeler
163,485
Son üye
gökhanaysan
Top Bottom