Neler Yeni

Dizi film izlemek için yasal site önerisi

Merhabalar, dizi film izlemek için tamamen legal olan siteler arıyorum. Bildiğiniz güzel siteleri önerebilir misiniz??
Güzelden kastım site tasarımı, hızı vesayre gibi konular.

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Emirhan Acar
yabancı dizi izleyip ücretsiz olsun istiyorsan öyle bir site yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

dizigom dizibox vb siteleri kullan

Shourd

80+ Gold

Merhabalar, dizi film izlemek için tamamen legal olan siteler arıyorum. Bildiğiniz güzel siteleri önerebilir misiniz??
Güzelden kastım site tasarımı, hızı vesayre gibi konular.
dizi için diziwatch dizigom film için kesinlikle fullhdfilmizlesene yi öneririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi

dizi için diziwatch dizigom film için kesinlikle fullhdfilmizlesene yi öneririm
Teşekkürler, tek sıkıntı alt yazı ayarları kalmıyor herhalde bunlarda işte türkçe alt yazı ayarlayıp büyüklük, renk, arkaplan gibi şeyleri ayarladıktan sonra f5 veya yeni bölüm e geçince hepsini bir daha yapmak o bir tık uğraştırıyor da çözümü yok galiba

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dizipal tek geçerim en son bıraktığımda 850lerde domain vardı dmfgmndögfbdnfgd

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alper Uğurcan
Ücretsiz legal site yok bildiğim kadarıyla

mortemeyn

80+ Bronze
Teşekkürler, tek sıkıntı alt yazı ayarları kalmıyor herhalde bunlarda işte türkçe alt yazı ayarlayıp büyüklük, renk, arkaplan gibi şeyleri ayarladıktan sonra f5 veya yeni bölüm e geçince hepsini bir daha yapmak o bir tık uğraştırıyor da çözümü yok galiba
Patates büyük boy olsun mu? Dostum hem bedava olsun hem iyi olsun diyorsun da o sistemi yapacak kişi taş mı yiyecek? Çok beklentin var. Ücretsiz siteler legal olmuyor zaten. Legal istiyorsan Netflix vs. bakman lazım onlarda paralı.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Patates büyük boy olsun mu? Dostum hem bedava olsun hem iyi olsun diyorsun da o sistemi yapacak kişi taş mı yiyecek? Çok beklentin var. Ücretsiz siteler legal olmuyor zaten. Legal istiyorsan Netflix vs. bakman lazım onlarda paralı.
Ücretsiz siteler de legal olabilir dostum telif haklarını ihlal etmediğin sürece sen dahi bir site açabilirsin. Ve bu şekilde kullanılabilecek bir sürü film var. Ve bir şey ücretsiz diye özellik istemek sıkıntı değil tam tersine normal bir durumdur o siteyi açan adam sayfaya googlead vesayre ekliyor ve senin sayende gelir elde ediyor.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yunus Kocabay
Yasal site mi 🤣🤣

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
Film için Apple Tv efsane uygulama. Bir film kiralamak 3-5 lira oluyor zaten ayda izlesen izlesen 10-15 film izleniyor. Boş yere aboneliklere o kadar para verip de onların kütüphenesindeki filmleri izlemektense apple'da hemen her film var, kendim seçip izliyorum

Top Bottom