Neler Yeni

❌İndirim Bitti! APPLE AirPods Pro (2. Nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu (USB‑C) 8.679 TL

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
İlk çıktığında aldım yapmadığım ayar kalmadı bir şey değişmiyor sessiz ortamlarda iyi çalışıyor sadece
sesli ortamlarda kötü performans vermesi normal sonuçta içinde ki mikrofon bir stüdyo mikrofonu değil ancak bu kadar da kötülenecek bir yanı yok bence

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
burak
sesli ortamlarda kötü performans vermesi normal sonuçta içinde ki mikrofon bir stüdyo mikrofonu değil ancak bu kadar da kötülenecek bir yanı yok bence
10bin liralık kulaklıktan stüdyo mikrofonu da bekleyebilir insanlar

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
10bin liralık kulaklıktan stüdyo mikrofonu da bekleyebilir insanlar
kulaklığı 10bin liraya değmesi nedeniyle almıyor zaten çoğu kişi apple eko sistemine ayak uydurmak ve de apple marka değeri nedeniyle alıyolar. Ve şu an mikrofonu ve ses kalitesi iyi olan bir stüdyo kulaklığı için 10bin liradan çok fazla bir rakam ödemeniz lazım. Ve bu kulkalık kulak içi, bir apple kulanıcıysanız alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Talha Açıkgöz
Basslar kötü
mikrofon kötü garantiden değişti yine aynı
Basslar nasıl kötü hocammm kulakiçine göre mükemmel ötesiydi ben son ses dinlemiyorum ama son ses dinleyince performans düşüyor ondan olabilir belki uzamsal ses mükemmel ötesi dolby atmos şarkılarda acayip tatlı geliyor ses

Top Bottom