Neler Yeni

Çözüldü✓ LG Ultragear 24GS65F-B Model Monitör Kullanan Var Mı ?

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
Hayırlı akşamlar. Bu monitörü aldım 30 dakika önce, özellikleri felan iyi duruyor. Google'dan ve forumda herhangi bir yorumunu bulamadım. Kullanan, deneyimlemiş arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
bu modelin 144 hz olanını kullanıyorum memnunum tavsıye ederım sadece ayakları cok uzun

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bekliyorum fikrim değişmesin kargoya verilme aşamasında iptal edemiyeyim diye de satıcı biraz uyuşuk 3 gündür hâlâ kargoya vermedi dün pazar anlarımda cumartesi pazartesi ses yok
Şuan fiyatı artmış satıcının stok hatası diyip iptal etmesi düşündürdü
Hadi hayırlısı 🤠
Bi mesaj felan atın isterseniz. Öyle bir şey olmaz inşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu modelin 144 hz olanını kullanıyorum memnunum tavsıye ederım sadece ayakları cok uzun
Saolasın yorumun için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Altaş
Bi mesaj felan atın isterseniz. Öyle bir şey olmaz inşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saolasın yorumun için.
Mesajı yazdıktan yarım saat sonra faturası maile geldi 1 saat sonra da kargoya verilme bildirimi geldi neyseki sıkıntı olmadı geliyo eyw

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Abdullah Aydoğdu
LG 24GN65R-B modeli uzunca süre 3.5-4 bin TL arasına satıldı birkaç ay önce. Muhtemelen onun 180 Hz versiyonu.
Fiyatı bence fazla.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
LG 24GN65R-B modeli uzunca süre 3.5-4 bin TL arasına satıldı birkaç ay önce. Muhtemelen onun 180 Hz versiyonu.
Fiyatı bence fazla.
4.900 TL bu monitör için ideal. Piyasada bunun gibi monitörler zaten 4500-5500 arası gezip duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Altaş
Monitör elime geldi meraklısı için bilgiler;

Ölü pixel çıkmadı

Ghost yok gözümle ve kamera yakalayamadım

Işık sızması 0 hiç yok

1ms(gtg) farkını pek anlayamam ama 1ms açmak için menüden game adjust'dan response time den fast ayarından faster ayarına almanız lazım

Monitörün kutusunda ve dibinde sadece Nvidia G-sync diyor ama merak etmeyin ikisi de var amd driverında görebiliyorum
Bide menüde adaptive-sync bölümde Off - Basic - Extended seçenekleri var onu anlayamadım

İşte diğer HDR, Black stabilizer zartu zurtu ne özellik yazılmışsa var

*Monitör 1080p olmasına rağmen 2k 75 hz alabiliyorum monitörün kendisi de bunu anlayıp 180hz kullanabilmek için varsayılan 1080p çözünürlükte kullanın gibi bişey diyor
AMD ekran kartı kullanıyorum eski monitörde max 1080p ama bunda 2k yapabiliyorum VSR kapalı açtığım zaman 8k olabiliyor kapatınca yine 2k olarak kullanılıyor(bunun virtual yani sanal çözünürlük bana pozitif etki etmediğini biliyorum sadece 1080p monitörün 2k ayarına alınabilmesi garibime gitti*

VA panele kıyasla bekleme modunda karanlık ortamda olunca siyahların tam siyah olmadığı belli oluyor(kesinlikle sorun olarak değil bilinen bir şey zaten sadece farkında olduğum görüşleri belirtiyorum)

Yükseklik ayarı bana az geldi yükselmesine yükseliyor ama alçaltma da yetersiz sanki monitörün asıl yüksekliği oymuş da sadece yükseltiyorsun

Yatay Dikey döndürme Aşağı Yukarı eğme zaten var ama Sağa Sola döndürme yok özelliklerine bakıp alacaksınızdır ama hatırlatma amaçlı

VA panelden İPS ekrana geçince harbinden görüntünün daha iyi olduğunu anlayabiliyorsun ve ekran önceki monitörüme göre mat bir ekrana sahip(ips paneller zaten böyle mi bilmiyorum) benim için artı olarak geldi hissiyatı çok iyi

Ağırlık olarak 5-6 kg ağırlıkta ayakları da sağlam gram titremiyor düşme korkusu yaşamazsınız

Paket içeriğinden Display - Adaptör-
Kitapçık ıvır zıvır

Bunlar dışında aklıma pek söyleyecek bişey gelmedi daha fazlasını merak edenler için yardımcı olurum

Ekler

• IMG_20241012_120407.jpg
    IMG_20241012_120407.jpg
    3.1 MB · Hit: 78
  • IMG_20241012_120222.jpg
    IMG_20241012_120222.jpg
    2.3 MB · Hit: 74
  • IMG_20241012_115806.jpg
    IMG_20241012_115806.jpg
    2.2 MB · Hit: 75

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Monitör elime geldi meraklısı için bilgiler;

Ölü pixel çıkmadı

Ghost yok gözümle ve kamera yakalayamadım

Işık sızması 0 hiç yok

1ms(gtg) farkını pek anlayamam ama 1ms açmak için menüden game adjust'dan response time den fast ayarından faster ayarına almanız lazım

Monitörün kutusunda ve dibinde sadece Nvidia G-sync diyor ama merak etmeyin ikisi de var amd driverında görebiliyorum
Bide menüde adaptive-sync bölümde Off - Basic - Extended seçenekleri var onu anlayamadım

İşte diğer HDR, Black stabilizer zartu zurtu ne özellik yazılmışsa var

*Monitör 1080p olmasına rağmen 2k 75 hz alabiliyorum monitörün kendisi de bunu anlayıp 180hz kullanabilmek için varsayılan 1080p çözünürlükte kullanın gibi bişey diyor
AMD ekran kartı kullanıyorum eski monitörde max 1080p ama bunda 2k yapabiliyorum VSR kapalı açtığım zaman 8k olabiliyor kapatınca yine 2k olarak kullanılıyor(bunun virtual yani sanal çözünürlük bana pozitif etki etmediğini biliyorum sadece 1080p monitörün 2k ayarına alınabilmesi garibime gitti*

VA panele kıyasla bekleme modunda karanlık ortamda olunca siyahların tam siyah olmadığı belli oluyor(kesinlikle sorun olarak değil bilinen bir şey zaten sadece farkında olduğum görüşleri belirtiyorum)

Yükseklik ayarı bana az geldi yükselmesine yükseliyor ama alçaltma da yetersiz sanki monitörün asıl yüksekliği oymuş da sadece yükseltiyorsun

Yatay Dikey döndürme Aşağı Yukarı eğme zaten var ama Sağa Sola döndürme yok özelliklerine bakıp alacaksınızdır ama hatırlatma amaçlı

VA panelden İPS ekrana geçince harbinden görüntünün daha iyi olduğunu anlayabiliyorsun ve ekran önceki monitörüme göre mat bir ekrana sahip(ips paneller zaten böyle mi bilmiyorum) benim için artı olarak geldi hissiyatı çok iyi

Ağırlık olarak 5-6 kg ağırlıkta ayakları da sağlam gram titremiyor düşme korkusu yaşamazsınız

Paket içeriğinden Display - Adaptör-
Kitapçık ıvır zıvır

Bunlar dışında aklıma pek söyleyecek bişey gelmedi daha fazlasını merak edenler için yardımcı olurum
Bu 2k mevzusu bende de oldu pek kurcalamamıştım ama anlamıştım 2k da kullanılabilir olduğunu, garip.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Biraz uplamak gibi olacak ama bende asus vg249q ile farkını göstereyim

Lg hdr modda asus sinema modunda

Renk farklılıkları böyle duruyor:
1730964342407.png

Açıkçası renk farkı biraz canımı sıktı ama alışabilmeyi umuyorum. Onun dışında mükemmel bir monitör

Birde bana çok yukarıda geldi monitör ben genelde aşağıda kullanıyorum

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
Birde bana çok yukarıda geldi monitör ben genelde aşağıda kullanıyorum
Bana da dün ulaştı cihaz aşağı inmemesine ayar oldum. odyssey G4 de var bende sıfıra sıfır iniyor aşağı mesela.
Nasıl böyle bir mühendislik hatası yapıyorlar anlamış değilim.
3999'a aldım iadeyle falan uğraşmayacağım.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Bana da dün ulaştı cihaz aşağı inmemesine ayar oldum. odyssey G4 de var bende sıfıra sıfır iniyor aşağı mesela.
Nasıl böyle bir mühendislik hatası yapıyorlar anlamış değilim.
3999'a aldım iadeyle falan uğraşmayacağım.
bende 4kya aldım diğer monitörüm asus vg249q

Bende aşırı ayar oldum inmemesi, pc başında sürekli baston yutmuş gibi durmam gerekiyor. Yandaki asus masaya yapışabiliyor direkt istersem

Saçma saçma işler ya

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
bende 4kya aldım diğer monitörüm asus vg249q

Bende aşırı ayar oldum inmemesi, pc başında sürekli baston yutmuş gibi durmam gerekiyor. Yandaki asus masaya yapışabiliyor direkt istersem

Saçma saçma işler ya
geçmiş serileri de böyleymiş bunun sanırım.
arkadaşta eski seri 27 1080p modeli var o da aşağı inmiyor diyor.
İdare edicez artık.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
geçmiş serileri de böyleymiş bunun sanırım.
arkadaşta eski seri 27 1080p modeli var o da aşağı inmiyor diyor.
İdare edicez artık.
ya düşününce 4kya alabileceğim daha iyi bir monitör yok

o yüzden çok dert etmedim ya, ama boyum vs az daha kısa olsa inanılmaz rahatsız edici durum

Monitörün en aşağıdaki halinde yere 14cm civarı bişi kalıyo xd

Top Bottom