Neler Yeni

Galatasaray'a Başarılar

Skor Tahmini Nedir Bro?

• Tottenham alır

• Berabere

• Türkler Kazanır 🇹🇷

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,157
İsim
Diyarhan
Allah Korusun be hocam ağzınızı hayra açın her ne kadar Galatasaray'ı sevmesem de biz Türküz rakip takım Yabancı.bu durumda biz her zaman Türk'ün yanında olmalıyız inşallah Gs alır.
tersten
Mesaj otomatik birleştirildi:

beşiktaş fanatiğine bak

ankete yazdığı şeyler
  • Tottenham alır
  • Berabere
  • Türkler Kazanır 🇹🇷
oraya GALATASARAY yazamadın mı be güzel kardeşim. türklük her zaman kazanır lakin gönülleri kazanalım.. bu kadar korkmayın laen :D
Diyecek çok şey var ama gerek yok. Onu bunu boşver iyi misin? Kafanı sert çarpmışsın herhalde

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk
tersten

Diyecek çok şey var ama gerek yok. Onu bunu boşver iyi misin? Kafanı sert çarpmışsın herhalde
aynen dostum türkler kazanır demagojisi yapan birisine sen de meşale tut banane isterse galatasaray kaybetsin ama böyle iki yüzlü konu açmaya ne gerek var yoksa umrumda olmaz cevap bile vermem fanatik değilim. iyiyim bu arada sorduğun için umarım sen de iyisindir, her şey yolundadır.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
3-2 bitecek ben de 55 oranlı kuponumla kiraladığım yatta viskimi yudumlayacağım
AKSJHSKALSKDJWLNSKSODNDUQPLWJDKSKWJDKSLMDJE

LALSNSKWLDMLDLSJSLXBSLSLDMLDLSMWKD

ya hadi arkadaş bak işine, yazma oraya GALATASARAY tamam mı yazma. en büyük bjk küçük harflerle ama
Ulan bana bak kedicik çok konuşma.İstesem burda inşallah Gesem kaybeder yazardım ama ben İnşallah kazanır diyorum hani Galatasaray Türk takımı ya onun için Türkler kazanır yazdım niye sana battı ki? Daha doğrusu sana giren ne?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk
Ulan bana bak kedicik çok konuşma.İstesem burda inşallah Gesem kaybeder yazardım ama ben İnşallah kazanır diyorum hani Galatasaray Türk takımı ya onun için Türkler kazanır yazdım niye sana battı ki? Daha doğrusu sana giren ne?
salya sümük hakaret etmek için mi yorum atıyorsun. git fanatikliğini başka yerde yap yapamıyorsan gelip böyle konular açma. türkük demagojisi yapıp medet umuyor. kedicik yazacağına rakip için kuşçuk yazsaydın o zaman dediği şeye bak. anket açmış söz de

Son düzenleme:
salya sümük hakaret etmek için mi yorum atıyorsun. git fanatikliğini başka yerde yap yapamıyorsan gelip böyle konular açma. türkük demagojisi yapıp medet umuyor. kedicik yazacağına rakip için kuşçuk yazsaydın o zaman dediği şeye bak. anket açmış söz de
Tamam

Son düzenleme:
Top Bottom