Dragoon
80+
Deneyimini yazar mısın tozu güzel kaldırıyor mu, kaç dk gidiyor şarjı falan250yken aldım bugün elime ulaşır muhtemelen
Deneyimini yazar mısın tozu güzel kaldırıyor mu, kaç dk gidiyor şarjı falan250yken aldım bugün elime ulaşır muhtemelen
Girdiği yere kadar hocam, girmediği yerde tozlu kalıversinçok büyük dar yere girmiyor
Bundan iyi olmaz ama etkilidirBunlardan daha mı iyi beyler. Ben evde bundan kullanıyorum da, en az aynı etkiyi gösterirse şarjlıyı da alalım.
Alıntıyı görüntüle
30 doların altı oldugu ıcın ekstra vergisi yok dimi onun dısında ?sepette ödüyorsun vergiyi türkiyedekinden hayli hayli ucuza geliyor
O iş riskli. Üflediği gibi arka kısımdan da tam gaz hava çekiyor. Sen karı üfletmek için arabaya yaklaştırdığında havaya uçuşan karları içine çekecek ve kısa devre.Kisin arabanin uzerinde biriken taze kar yiginlarini temizler mi yoksa yaprak ufleyiciden devam mi?
totali 2500 tl eden bölük pörçük kuponlar veriyor tongaya düşmeyin.Hiç temudan ürün almadım bunu bide bir tane sırt rahatlatıcı ekledim 700 tl vergi ile 1100 tl iyi mi fiyatı eğer alırsam 2500tl kupon verecekmiş
hayır yok30 doların altı oldugu ıcın ekstra vergisi yok dimi onun dısında ?
hocam istiyorsan çok uyguna klavye var türkiyedekinin 3te1 fiyatınamin 670tl sepet tutarı olmadan alamıyor muyuz? bir yöntemi var mıdır yoksa illa 670tllik mi olucaz