Neler Yeni

240Hz önerebileceğiniz monitör var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
Uygun fiyatlı önerebileceğiniz 240Hz monitör var mı?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Samsung g4 almıştım zamanında şimdiki fiyatını hakeder mi bilmiyorum ama gayet güzel bence

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Karayer
bizim arkadaş alıp memnun kalmıştı ondan yazdım ben. Technopatta falan da iyi diye okudum
İyi monitör. Geçenlerde 6K bandına düştü baya iyiydi şuanlarda da 7K bandında güzel alınır fakat 0.5MS MPRT olduğu için 2-3MS GTG olacağını düşünüyorum.

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Akın
bizim arkadaş alıp memnun kalmıştı ondan yazdım ben. Technopatta falan da iyi diye okudum
Kanka memnun kalanlarıda anlamıyorum başka monitör mü kullanmamışlar bak 7 aydır bende iade etmediğim güne lanet olsun öyle leş monitör 8.299 a viewsonic xg2431 almak var iken gidip bunu aldım millet övüyor öneriyor diye keşke almasaydım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi monitör. Geçenlerde 6K bandına düştü baya iyiydi şuanlarda da 7K bandında güzel alınır fakat 0.5MS MPRT olduğu için 2-3MS GTG olacağını düşünüyorum.
dell-g2524h-review-response-time-extreme.jpg

Son düzenleme:

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Karayer
Kanka memnun kalanlarıda anlamıyorum başka monitör mü kullanmamışlar bak 7 aydır bende iade etmediğim güne lanet olsun öyle leş monitör 8.299 a viewsonic xg2431 almak var iken gidip bunu aldım millet övüyor öneriyor diye keşke almasaydım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Buna bakarsak R25i30 modeli de baya kötü görünüyor hocam genelde burada Best Response Time bakarız 3.4ms Best devamı 4,5 gidiyor.
İyi değil kötü de değil.

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Akın
Buna bakarsak R25i30 modeli de baya kötü görünüyor hocam genelde burada Best Response Time bakarız 3.4ms Best devamı 4,5 gidiyor.
İyi değil kötü de değil.
o model 6k dan satılıyor da bununla bir de tutamayız fast ips bir de bu bu konularda açıkcası pek bilgim yok biliyormuş gibi konuşmak istemem ama 7 aydır kullanıyorum yani bezdirdi beni monitör açıkcası iyi bir tarafını kullandığım için asla göremiyorum ya

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Samsung Odyssey G4

Top Bottom