Neler Yeni

Logitech Lift İnceleme

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Merhaba arkadaşlar. Bu mouse'u alırken pek fazla inceleme görememiştim. Ondan dolayı yazmak istedim. Öncelikle kendi mouse kullanımımdan bahsedeyim. Uzun süredir Normal mouselar kullandım. Oyun için Logitech g402, günlük kullanım için de Logitech m220 kullanıyordum. Ancak işe de başladıktan sonra (homeoffice çalışıyorum) bileklerimde çok daha fazla ağrı olmaya başladı. Uzun süre daha mouse kullanacağımı bildiğim için bu modeli tercih ettim. Bu modele benzer Logitech mx vertical modeli var ancak bu modeli tercih etme sebebim elimin küçük olması. Şimdi gelelim artılarına ve eksilerine

1730820262276.png

Artı Yönleri
+1-2 Gün sonra bile bilek ağrılarında azalma hissediliyor. Uzun süreli kullanımda hiçbir ağrı yapmıyor.
+Ele oturuşu benim için harika seviyede
+Mousetaki tıklama sesleri duyulmuyor bile o derece sessiz.
+Mouse'un kalitesini sevdim
+Hem bluetooth hem kendi usb si ile bağlanabiliyorsunuz
+ Tekerleğe smart whell ismini vermişler ve yavaş hareket ettirirken tek tek atlıyor. Uzun bir dosyada hızlıca aşağı inmek için hızlıca tekerleği çevirince çok çok atılıyor. Gayet de güzel çalışıyor. Tekerlek hissi çok güzel. Canım sıkıldıkça yukarı aşağı yapıyorum.
+ Logitech yazılımı güzel çalışıyor. Yandaki tuşlara uygulamalara özel atama vs yapabiliyorsunuz.
+Birden fazla cihaz kullanıyorsanız tek tuşla geçiş yapabilir ve cihazlar arası dosya taşıyabilirsiniz. (izlediğim bütün inceleme videolarında bunu baya öve öve anlatıyorlardı ancak ben kullanmıyorum. Normalde yazmayacaktım da belki işine yarayacak biri olur diye yazıyorum)

Eksi Yöneleri
- Cihaza alışmak zaman istiyor. Ayrıca herkes kullanamayabilir bu mouseu. Özellikle ben mouse tekerliği tuşuna çok basan bir insan olarak bu konuda çok sıkıntı çektiğimi söylemem gerek. İlk günler istemsizce tıklama yapabiliyorsunuz. Ayrıca mouse imleç hareketlerinde tutarsızlık olabilir. Bunun sebebi de şu. Eliniz eğimli durduğu için siz imleci tam yukarı kaydırdığınızı düşünürken biraz sola doğru yukarı gidiyor. Çok dert mi değil ama ince ayar çalışacak insanlar varsa önemli bir konu. El hareketiniz ile imleciniz uyuşmazsa şaşırmayın en başta. Zamanla oturuyor.
- Yüksekliği fazla olduğu için 1-2 kez sağ elimi klavye mouse arasında geçiş yaparken mouse a çarptım. (önemli bir konu mu derseniz değil)
- Sağ ve sol el modeli ayrı ayrı var. Bir mouse alıp iki elde de kullanamazsınız
- Bu mouse ile oyun oynanmaz. Keyfi oynanır da hiçbir beklenti olmadan oynanır. Üstte de belirttiğim gibi imleci bir süre doğru üstünde hareket ettiremiyorsunuz bile.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme yapayım. İlk zamanlar biraz ağır geliyor gibiydi ama şu an çok alıştığım için gayet normal geliyor. Rahatsız etmiyor

Top Bottom