o konuda bir bilgim yok ama bence alınır karar vermekte zorlanıyorsanız eğer youtubedan birkaç video da izleyebilirsinizRazer Blackshark V2 X önerir misiniz? Ayrıca anakartım Gigabyte A520M-K V2 ses yoncası kulaklığı besler mi?
o konuda bir bilgim yok ama bence alınır karar vermekte zorlanıyorsanız eğer youtubedan birkaç video da izleyebilirsinizRazer Blackshark V2 X önerir misiniz? Ayrıca anakartım Gigabyte A520M-K V2 ses yoncası kulaklığı besler mi?
Beslenmeyecek bir kulaklık değil rahat kullanırsın burada tercih kulak içi seni rahatsız eder mi? ederse kulak üstü ağırlığı ne kadar eder bunları karşılaştır ve en sonda ses kalitesini düşün.Razer Blackshark V2 X önerir misiniz? Ayrıca anakartım Gigabyte A520M-K V2 ses yoncası kulaklığı besler mi?
Kulak üstü düşünüyorum hocam. Ağırlık ortalamanın üstünde olmasa yeter.Beslenmeyecek bir kulaklık değil rahat kullanırsın burada tercih kulak içi seni rahatsız eder mi? ederse kulak üstü ağırlığı ne kadar eder bunları karşılaştır ve en sonda ses kalitesini düşün.
https://www.incehesap.com/logitech-g335-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-54151/ fiyatta indirim olacak gaming gecesinde bakabilirsin.Kulak üstü düşünüyorum hocam. Ağırlık ortalamanın üstünde olmasa yeter.
bend e bunu atacaktım ama bütçeyi biraz aşıyorhttps://www.incehesap.com/logitech-g335-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-54151/ fiyatta indirim olacak gaming gecesinde bakabilirsin.
farkındayım indirim güzel olabilir elini hazırda tut derim.bend e bunu atacaktım ama bütçeyi biraz aşıyor
hs35 de olabilir biraz arttırırsafarkındayım indirim güzel olabilir elini hazırda tut derim.
v2 x nereden çöp oluyor?madem fps oynamıyor arkadaş bluetooth bir kulak üstü kulaklık alıp pcye şöyle bir adaptörle bağlayamaz mı?
v2 x gibi çöplere de para kaptırmamış olur.
Tabii olur. Öneriniz var mı kulaklık olarak?madem fps oynamıyor arkadaş bluetooth bir kulak üstü kulaklık alıp pcye şöyle bir adaptörle bağlayamaz mı?
v2 x gibi çöplere de para kaptırmamış olur.
bkz.Tabii olur. Öneriniz var mı kulaklık olarak?