Neler Yeni

Trendyol kredi kartı taksit yöntemi?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Trendyol maximum karta vadesiz 9 taksit seçeneğini sadece 10000tl üzerinde izin veriyor. Benim alacağım ürün 5200tl. Şimdi ben sepeti doldurmak için 5000tl lik daha ürün alsam sonra 9 taksit ile ödesem sonrada sepeti doldurmak için aldığım ürünü iptal etsem bir sıkıntı yaşarmıyım?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Kafalar zehir yemin ederim :D Dene hocam

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
deniz koluaçık
Trendyol maximum karta vadesiz 9 taksit seçeneğini sadece 10000tl üzerinde izin veriyor. Benim alacağım ürün 5200tl. Şimdi ben sepeti doldurmak için 5000tl lik daha ürün alsam sonra 9 taksit ile ödesem sonrada sepeti doldurmak için aldığım ürünü iptal etsem bir sıkıntı yaşarmıyım?
benim arkadaş yanlışıkla 2 tane ekleyip almıştı taksite böldürmüştü geri iadesini sağladılar ödemeyi yine taksitle ödemişti denenebilir hocam kesin bir şey diyemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim arkadaş yanlışıkla 2 tane ekleyip almıştı taksite böldürmüştü geri iadesini sağladılar ödemeyi yine taksitle ödemişti denenebilir hocam kesin bir şey diyemiyorum
denersin iadesini kargoya çıkmadan yap hocam onla uğraşma

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

denersin iadesini kargoya çıkmadan yap hocam onla uğraşma
Sanırım tek sıkıntı iadeyide taksitle veriyorlar ama o da bir problem yaratmıyor sanırım. Teşekkürler hocam.
Kafalar zehir yemin ederim :D Dene hocam
Şimdi deniyorum hocam.

ChristianSerratos

80+ Silver
Sanırım tek sıkıntı iadeyide taksitle veriyorlar ama o da bir problem yaratmıyor sanırım. Teşekkürler hocam.

Şimdi deniyorum hocam.
Yapıkredi iade'yi taksitle yapıyor haberin olsun diğer bankalar da öyle olabilir

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
deniz koluaçık
hocam merak ettim haber eder misin sana zahmet

Shourd

80+ Gold

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
hayırlı olsun eğer çalıştı ise bundan sonra bende böyle yaparım .d
Madem bankalar saçma sapan kurallar koyuyor beyim bedava. Taktiğin tek problemi yukarıdaki arkadaşında dediği gibi iade her taksit ayı boyun iade oluyor bir anda iade olmuyor ama buda zaten hesabı falan etkilemiyor sadece görsel olarak var.

Shourd

80+ Gold
Madem bankalar saçma sapan kurallar koyuyor beyim bedava. Taktiğin tek problemi yukarıdaki arkadaşında dediği gibi iade her taksit ayı boyun iade oluyor bir anda iade olmuyor ama buda zaten hesabı falan etkilemiyor sadece görsel olarak var.
iyi o zaman kulanırım bundan sonra .d

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
deniz koluaçık
eyw hocam bende denerim bundan sonra gözüksün ne olucak

Top Bottom