Fantech shooter 3 müWraithde vardi galiba da bende kullanmazsam satarim gibi xbox kolu da aylardir kutuda sirf warzone icin almistim ben
Oraya indirim gelmiyor hep normal fiyattan satiyorlar limitin ustunde normal fiyatiX20 stoğu aliexpressde var aslında buraya da açarlar mı stok
İndirim için değil ordada kendileri satıyor belki buraya da açarlar mı işteOraya indirim gelmiyor hep normal fiyattan satiyorlar limitin ustunde normal fiyati
Tamam da kral fiyati 30 dolarin ustunde diyorum trye gonderemez zatenİndirim için değil ordada kendileri satıyor belki buraya da açarlar mı işte
Tr ye gönderim yapmiyor denedim olmadıX20 stoğu aliexpressde var aslında buraya da açarlar mı stok
Valla bekliyorum ben ya gelirse çekerim bı tane gelmezse sağlık olsunKral stok falan gelmedi stok vardi kimse alamiyordu fiyattan dolayi sonra 11 kasima girdik diye indirim geldi tam 00 00da 998 e dustu yataktan firlayip atmye kostum sonra direkt uretimden kaldirdilar zaten son stoklardi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Atamazsin kanka gelmez daha salla bos ver
Yani ben kac tane sey aldim geri gelicegi zaman uretimden kalkti yapmiyorlar bildirimi ac falan yaziyor , ne zaman kalktı yazsa bi daha gelmiyor stok da sen bilirsinTr ye gönderim yapmiyor denedim olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla bekliyorum ben ya gelirse çekerim bı tane gelmezse sağlık olsun
Sağlık olsun bekleyecez bakalım teşekkürlerYani ben kac tane sey aldim geri gelicegi zaman uretimden kalkti yapmiyorlar bildirimi ac falan yaziyor , ne zaman kalktı yazsa bi daha gelmiyor stok da sen bilirsin