imza isini şubeden halledebiliyorsun.Ne fark var biliyormusunuz acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ziraat'de sanirim mobil bankaciliga giirlmiyo 18 yas alti icin
Zaten alacagim vakit subeden alacagim imza isini felan orda halledebiliyomuyuz?
komisyon kesmede kolaylık yaptıklarını söylemişlerdi ama bence en büyük artısı nakit avans çekilebilmesiNe fark var biliyormusunuz acaba?
Pek bu işlerde bilgili degilim ama yanlis bilmiyorsam sanirim kredi kartlari nakit avans cekebiliyorkomisyon kesmede kolaylık yaptıklarını söylemişlerdi ama bence en büyük artısı nakit avans çekilebilmesi
papara ve nays dışında coğunda mobil bankacılığa erişemiyorsunNe fark var biliyormusunuz acaba?
18 yaş altı nakit avans çekemezkomisyon kesmede kolaylık yaptıklarını söylemişlerdi ama bence en büyük artısı nakit avans çekilebilmesi
Hocam sanırım nays isbankasina ait subeden alabiliyoruz degilmi onu?papara ve nays dışında coğunda mobil bankacılığa erişemiyorsun
18 yaş altı nakit avans çekemez
İş bankası papara garantiHarçlıklarımı banka hesabina aticaklar o yuzden acmam gerekiyor suanlik aklimda garanti-halkbank-yapikredi var
Bankacilik uygulamasini kullanacagim havale eft gibi özellikler onemli paparaya benzer bir kart ariyorum yardimci olurmusunuz?
kredi kartındaPek bu işlerde bilgili degilim ama yanlis bilmiyorsam sanirim kredi kartlari nakit avans cekebiliyor
iş bankasına ait ama şubeden alamassı uygulamasından başcuruyosun fiziksel karta 3 4 günde geliyo zatenHocam sanırım nays isbankasina ait subeden alabiliyoruz degilmi onu?
Hocam velim bu is icin simdiden izin almisti simdi uygulamadan alirsam benim icin sorun olabilir peki halkbank ile naysin tam olarak ne farki var asiri ozellige takan biri değilim isimi gorsun gerekli kriterleri yazmistim zatenkredi kartında
iş bankasına ait ama şubeden alamassı uygulamasından başcuruyosun fiziksel karta 3 4 günde geliyo zaten
Staj için yapikredi ve ziraat kullandım 18 yaş altı sadece şubeye veliyle gidip açtırıyorsun başka hiçbir işlemde veli izni vs. gerekmiyor sadece borsa hesabi açacak isen şubeye veli ile gidilmesi gerekiyor, eft havale ikisinde de sorunsuz kullandım ileride kredi kartı vs. alacak isen yapikredi çok kolay bir şekilde veriyor.Harçlıklarımı banka hesabina aticaklar o yuzden acmam gerekiyor suanlik aklimda garanti-halkbank-yapikredi var
Bankacilik uygulamasini kullanacagim havale eft gibi özellikler onemli paparaya benzer bir kart ariyorum yardimci olurmusunuz?
pek bi farkları yok ama mesela nays karta mesele e ticretten yaptığın alışşverışte bi kısmını geri veriyo nays kart daha mantıklı veli iöin ise anne veya abbana nays kart uygulaamsın yukle sanal kart cıkart fiziksele baş vurma senden veli izni isticek uyygulamadan onayla bitti gittiHocam velim bu is icin simdiden izin almisti simdi uygulamadan alirsam benim icin sorun olabilir peki halkbank ile naysin tam olarak ne farki var asiri ozellige takan biri değilim isimi gorsun gerekli kriterleri yazmistim zaten