Hocam öncelikle emin olun E-Spor'cu olamayan biri için 180hz üstü önemli değil gayet yeterli yani zaten 180 Hz üstündeki değerleri insan gözü profosyonel değilse Çok Zor algılıyor650w yeterli olur mu olursa 37590 a geliyor almak mantıklı aldıktan sonra kurulumu nasıl yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam daha çok cs valorant oynayacağım o yüzden 240hz istiyorum oyunda çözünürlüğü 4:3 yapıyorum sizde 1080p 240 hz monitörde bu sistemde 4:3 çözünürlükte sıkıntı çıkarır mı
Hocam oyunlarda veya normal masaüstündeyken 1080p monitör kullanırsak ne gibi sıkıntı çıkarabilir
Hiç bir sorun çıkartmaz hocam1080p de ne gibi sıkıntı çıkarır bana bu sistem
Hocam AMD sistem kullanan birine benziyorsun herhangi bir sıkıntı çıkardı mı şuana kadar
Diğerleri darboğaz dedi öyle bir şey olmaz değil mi 1080p 240hz monitör alırsamHiç bir sorun çıkartmaz hocam
Her ne kadar fark edilmesi zor olduğu söylense de FPS oyunlarında fark edilebileceğini düşünüyorum ve açıkçası 2k 144 hz almak yerine 1080p 240hzye daha sıcak bakıyorumHocam öncelikle emin olun E-Spor'cu olamayan biri için 180hz üstü önemli değil gayet yeterli yani zaten 180 Hz üstündeki değerleri insan gözü profosyonel değilse Çok Zor algılıyor
Göt abimize sordum ve bilimsel olarak kanıtlanmış dedi yani doğruladı söylediklerim mi boşa para harcamış olursun sadece
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben size 2K 144hz önermedim ki?Diğerleri darboğaz dedi öyle bir şey olmaz değil mi 1080p 240hz monitör alırsam
Her ne kadar fark edilmesi zor olduğu söylense de FPS oyunlarında fark edilebileceğini düşünüyorum ve açıkçası 2k 144 hz almak yerine 1080p 240hzye daha sıcak bakıyorum
Hocam saydıklarınızdan hiçbirini yapmıyorum sadece cs valo oynuyorum benim attığım da 0.5 ms ips panel ve bir sorum daha var 4070 sistemde 1080p monitör sıkıntı çıkartır mıHocam ben size 2K 144hz önermedim ki?
Benim dediğim monitör 2K 180hz IPS bir monitör bence gayet yeterli sadece 27" alışık değilseniz başlarda büyük gelebilir ama her türlü daha avantajlı hikayeli oyun'lar için daha iyi, film izlemek için daha iyi,ilerde oyun konsolu alırsanız sorun yaratmaz ve bir çok şey için daha iyi bence cs2'de alıştıktan sonra çok fark etmiyor tecrübelerime göre + 2K yani her türlü daha iyi kalite
Tamam hocam sağol karar verince tekrar bu konudan etiket atıp hangi sistemi aldığımı söylerim
Çıkarmaz ama tam performansını alamayabilirsiniz ve CS,Valo falan İşlemci odaklı oyun bu yüzden işlemci yükseltseniz daha iyi olurHocam saydıklarınızdan hiçbirini yapmıyorum sadece cs valo oynuyorum benim attığım da 0.5 ms ips panel ve bir sorum daha var 4070 sistemde 1080p monitör sıkıntı çıkartır mı
Yani hocam fiyat gayet güzel ama biri Asus biri Galax tereddütte kaldığım yer orası4070S sistemler 42-43K dan başlıyor 37-38K toplanabiliyorsa daha avantajlı. Kasım ayı için kaliteden pek feragat etmiyorsun üstelik
Şuanki sistemin işlemcisinin yeterli olacağını düşünmüştüm varmı önerinizÇıkarmaz ama tam performansını alamayabilirsiniz ve CS,Valo falan İşlemci odaklı oyun bu yüzden işlemci yükseltseniz daha iyi olur
Hocam şuan kullandığınız işlemciyi belirtmeniz ki belirtseniz belki yeterlidirYani hocam fiyat gayet güzel ama biri Asus biri Galax tereddütte kaldığım yer orası
Şuanki sistemin işlemcisinin yeterli olacağını düşünmüştüm varmı öneriniz
Yani hocam fiyat gayet güzel ama biri Asus biri Galax tereddütte kaldığım yer orası
Almadım daha alacağım düşündüğüm sistemde 7500f varHocam şuan kullandığınız işlemciyi belirtmeniz ki belirtseniz belki yeterlidir
Kutusuz CPU sıkıntı çıkarır mı bazıları yamuk çipli yollanıyor demiş forumdaGalax üzmez, İstersen konu açıp sorabilirsin.
Hele bide onun kralı var HOF
Kutusuz CPU sıkıntı çıkarır mı